Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinilne prostirke

Nevjerojatna kolekcija vinilnih prostirki za ukrašavanje vaše kuće ili tvrtke s prekrasnim dizajnom koji će vam oživjeti podove svih vaših soba. Naši proizvodi su ekskluzivni i uključuju jedinstveni dizajn koji nećete naći ni na jednom drugom mjestu. S njima ćete svoj ukras moći još više personalizirati i originalnije.

stvorite fantastične ukrase, bez da trošite mnogo novca, morate učiniti puno posla. Nabavite sebi jedinstven i ekskluzivan ukras i pokažite svoj dobar ukus svima oko vas.

kako mogu ukrasiti svoju kuću vinilnim prostirkama?

postupak je prilično jednostavan. Odaberite onu koja vam se najviše sviđa među onima koje imamo na našoj web stranici i pružite nam sve detalje o dostavi, a mi ćemo se pobrinuti da je primite što je brže moguće. Jednostavno stavite svoju vinilnu prostirku na onaj dio poda koji želite i u njemu ćete dugo uživati. Poslat ćemo vam upute zajedno s proizvodom.

nećete se brinuti zbog mrlja ili bilo kakve prljavštine, lako ih možete očistiti vlažnom krpom vodom i sapunom onoliko vremena koliko trebate i vratite je kako bi to trebalo izgledati. Također, ne bojte se koristiti ih u dječjoj sobi, jer je antialergijski i protuklizni proizvod.

ako želite prilagođeni dizajn po vašem ukusu i potrebama, imamo prilagodljive vinilne prostirke na koje ćete moći unijeti ime ili datum ili bilo koju drugu stvar. Na ovaj način moći ćete uživati u potpuno ekskluzivnom ukrasu koji će vam učiniti ugodniji u vašem domu.

imamo vinilne prostirke za dekor cijele vaše kuće, od dnevnog boravka do kuhinje, spavaće sobe za tinejdžere ili čak jaslice, imamo dizajne za sve ukuse i uzraste.

odaberite veličine koje su vam potrebne, a u slučaju da trebaju različite veličine od onih koje nudimo, jednostavno nas možete kontaktirati e-poštom i rado ćemo vam pomoći. Možemo napraviti i dizajn po vašem izboru, samo nas obavijestite.

kupite na internetu vinilni prostir koji vam se najviše sviđa i u njemu dugo uživajte. Na raspolaganju su nam mnogi stilovi, etnički, nordijski, nordijski, s uzorcima i mnogi drugi stilovi koje ćete naći surfajući kroz našu web stranicu.

Koristite ovaj originalni personalizirani hollywood star vinil prostirku za iznenađenje svog djeteta i svih ostalih u kući! Možete vjerovati našoj visokoj kvaliteti!
Koristite ovaj originalni personalizirani hollywood star vinil prostirku za iznenađenje svog djeteta i svih ostalih u kući! Možete vjerovati našoj visokoj kvaliteti!
Personalizirano
kn 250

1-24 od 3107 vinilni tepisi

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata