Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta

Prilagođene naljepnice

Vjerujemo da je naš katalog jedinstvenih i originalnih zidnih naljepnica je fantastično, ali potpuno razumijemo i prihvaćamo da nemamo svaku bazu pokrivenu. Da smo zbog toga danas na internetu stvorili ono što vjerujemo da je najbolja i sveobuhvatnija usluga prilagođavanja naljepnica! Kao takav, ako imate određenu ideju dizajna koji biste voljeli da bude izrađen u naljepnici po mjeri, voljeli bismo ga napraviti za vas! Naš tisak naljepnica savršen je za to da vaš ukras za dom na zadivljujući način izdvoji iz mnoštva!

Prilagođene naljepnice

postupak izrade savršene personalizirane zidne naljepnice jednostavan je kao 1,2,3 (4)! Prvo, prenesite svoj dizajn. Naša usluga izrade vlastitih naljepnica prihvaća fotografije, računalno dizajnirane dizajne i većinu drugih stvari - sve dok je slika prihvatljive veličine i kvalitete, a ne sadrži vodene žigove, možemo je transformirati u vašu osobnu naljepnicu za umjetničku zid! drugo, odaberite želite li da vaš dizajn bude jednobojan ili želite da sadrži više boja. Ako pošaljete dizajn i odaberete jednobojnu opciju, morat ćete odabrati boju u kojoj želite da bude izrađena. Zatim odaberite želite li da slika uključuje pozadinu i zatim odredite veličinu koju želite. Na kraju, odlučite želite li putem e-pošte primati oglednu sliku kako će izgledati vaš personalizirani naljepnica.

Što se tiče kvalitete naših prilagođenih vinilnih naljepnica, dozvolite nam da vas olakšamo! Naše vinile izrađene su na potpuno isti način kao i sve ostale naše naljepnice - to znači vrhunsku izdržljivost, 15-godišnji vijek trajanja i korist da nakon uklanjanja ne ostavlja apsolutno nikakvu štetu ili ostatke, tako da imate li kratkoročni plan za personalizirane vinilne naljepnice ili želite da u doglednoj budućnosti bude na vašem zidu, naši proizvodi su prikladni!

iako je usluga naše web stranice fantastična, znamo da bi mnogi radije razgovarali s pravom osobom o svom dizajnu snova, i to je u redu! Jednostavno nam pošaljite e-poštu na %year%, a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo koliko god možemo tako što ćemo vaš dizajn transformirati u potpuno jedinstvena naljepnica za zid po mjeri!

Pošalji svoj dizajn

Pošalji svoj dizajn

ok
ok

Odaberi vrstu vinila

Izreži sliku

Odaberi boju

Navedi mjere

x

Izreži okvir
Mjere vinila ne odgovaraju originalnom omjeru vaše slike.
Pomaknite označeni prostor kako biste odabrali željeni područje.

Trebate pomoć?

Ako imalo oklijevate u izvršenju narudžbe ili vaš dizajn treba određene preinake, kontaktirajte nas. Savjetovat ćemo vas ili ćemo vam poslati osobnu ponudu u vezi s bilo kakvim preinaka koje ćete možda zahtijevati.

Kontaktirajte nas na

info.hr@tenstickers.com

Važne napomene

1) Pošaljite nam original u najvećoj mogućoj rezoluciji, po mogućnosti datoteku vektorske slike (EPS, AI, PDF, SVG ...)

2) Ako vidimo da vaš dizajn nije u visokoj razlučivosti, kontaktirat ćemo vas kako bismo vam ponudili druga rješenja.

3) Ako vaš dizajn zahtijeva dodatni posao zbog složenosti, trošak bi mogao biti veći.

4) personalizedSticker.notes.4

5) Ako ne možete učitati svoju sliku (velika datoteka, nepodržani format...), pošaljite nam je putem e-pošte na info.hr@tenstickers.com.

6) Konvertirajte Word dokumente (.doc) u pdf format

7) Sve naljepnice su završno obrađene u mat tono.

8) Važno je uzeti u obzir da za izrezanu sliku (uklanjanje pozadine) najtanje značajke trebaju biti najmanje 4 mm.

9) Ako ipak odlučite da ne želite kupiti naljepnicu, vratit ćemo vam novac na brz i učinkovit način. Samo stupite u kontakt s nama.

10) Veličina se izračunava proporcionalno cjelokupnom dizajnu koji učitate, pa ako vaša slika ima bijele rubove, predlažemo da ih uklonite. Prilikom pripreme preslikača, koristit ćemo ili maksimalnu visinu ili maksimalnu širinu koju ste naveli kao referencu, uvijek održavajući isti omjer.