Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Prugaste vinilne prostirke

pruge, oni su klasik zar ne, zabavno, čudno i uvijek u stilu. Dakle, nikada ne možete pogriješiti s prugastim vinilnim prostirkom da biste svojim sobama dodali više karaktera! S nevjerojatnom kolekcijom koja nudi dizajne na više različitih načina u boji, nećete imati problema pronaći nešto što vam se sviđa! S obzirom na sve veću popularnost ovih prugastih uzorka tepih od vinil , nema boljeg vremena za kupnju jednog dok su još uvijek na lageru, dodajte još nešto posebno za vaš dom. Postoji tisak koji će odgovarati svima i bilo kojoj prostoriji zahvaljujući našem širokom asortimanu!

dizajnerski tim uključio je ovu kolekciju jer, premda pruge možda nisu najkarakterističniji u dizajnu, vjerujemo da su oni osnovni materijal koji bi svi trebali imati u svom domu. Ne mogu si pomoći ali se automatski uklapaju i izgledaju nevjerojatno. Ova ogromna i zapanjujuća kolekcija prugastog uzorka od vinilnog uzoraka lako će se uklopiti u vaš dom.

pruge se vraćaju!

uz dodatak bilo kojeg od naših prekrasnih prostirki, uključujući prugasti vinilni pod , primijetit ćete topliju i svjetliju energiju koja vas ulazi u dom. Pruža vam savršen osobni dodir u bilo kojoj sobi, stvarajući domaće okruženje. Nevjerojatne kvalitete koje nude ovi podovi nisu ni u čemu, oni uljepšavaju, štite i dodaju toliko karaktera u vašu sobu da će svi vaš prijatelj i obitelj biti ljubomorni, i to u pravu. Naše prugaste vinilne prostirke također se mogu prilagoditi dimenzijama tako da ih prilagodite vašoj kući! Uklapajući se točno tamo gdje želite, kao da je uvijek suđeno da bude tamo.

ove pvc vinilne prugaste prostirke obnavljaju i dodaju vašim sobama vrlo živopisan i zabavan izgled! Naši proizvodi su vrlo jednostavni za primjenu i dokazuju problem, tako da nema više problema s kojima se treba baviti! Stručni ili ne, naše je proizvode lako primijeniti za svakoga, a također uključujemo upute za svaki slučaj ako ih trebate! Koristimo visokokvalitetne materijale, tako da ne morate brinuti zbog kidanja, problema ili nabora! Te prostirke su prilagođene djeci i kućnim ljubimcima kao i hipoalergene. Da ih očistiti sve što vam treba je vlažnom krpom, možete reći zbogom svemu što hoovering i zdravo za uživanje prugasta vinil tepih sa svojom obitelji i prijateljima!

znamo da ćete obožavati svoj novi izgled uz ove prugaste vinilne prostirke , pa ono što vas sprečava da ga nabavite, pregledajte kolekciju sada.

1-24 od 40 vinilni tepisi