Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta

Personalizirane naljepnice teksta

Fantastična usluga prilagođavanja teksta , savršena za izradu vlastitih prilagođenih naljepnica teksta! mi u teniskerima vjerujemo da svi zaslužuju mogućnost stvaranja vlastitog dizajna - svi imaju različite riječi ili izraze koji su im važni, zato sada nudimo ovu zadivljujuću uslugu kako bi za vas napravili savršenu personaliziranu naljepnicu teksta! Tako da, bilo da je riječ o citatu, imenu ili nečem drugom što bi moglo biti prikladno, mi uistinu vjerujemo da imamo ono što je potrebno da zaista budete vrlo sretni! Možete dizajnirati sada, ali možda ćete prvo htjeti pročitati ovo:

personalizirajte svoj dom prilagođenom naljepnicom teksta

mi u teniskerima nudimo zapanjujući izbor naljepnica teksta, ali također znamo da svi imaju drugačiju sklonost kada je u pitanju takva stvar - svi imaju citate koji samo njima znače nešto, a svi imaju imena koja možda nisu u početku prikazana na našoj web stranici, zbog čega je tako važno sastaviti snažnu uslugu prilagođavanja s kojom bi svi trebali biti u stanju stvoriti savršenu personaliziranu naljepnicu teksta za njih!

postupak stvaranja personaliziranog tekstnog naljepnice relativno je jednostavan, do kojeg bi trebalo biti lako kretati! Sve je prikazano u nastavku, ali dopustite nam da razgovaramo preko vas, samo da bismo bili sigurni da ste dobili pravu naljepnicu za vas: prvo, smislite tekst koji želite pretvoriti u prilagođeni tekst naljepnice. Unesite to u okvir pod nazivom 'tekst 1' (u donje okvire možete unijeti više teksta ako želite). Zatim odlučite o veličini u kojoj biste željeli tekst upišite svoje figure u okvire pod nazivom „mjerenja“. Nakon toga, prije nego što odaberete boju s naše opsežne palete, odlučite želite li ili ne zrcalne orijentacije ili normalne orijentacije. Na kraju, odlučite o fontu u kojem biste željeli tekst , odaberite okvir teksta u okviru u kojem se tekst pojavljuje i sami ste dobili nevjerojatnu prilagođenu naljepnicu teksta!

i na kraju, ne zaboravite nevjerojatnu ocjenu kvalitete koju možemo pružiti kao rezultat našeg vrhunskog vinila - 15 godina života i primjene jednako 1,2,3!

Pogledajte naš video vodič kako biste doznali kako to funkcionira.

Napišite svoj tekst

Na naljepnicu napišite željeni tekst. Dopušteno je najviše 50 znakova po retku i možete odabrati jednu od različitih tipografija i boja.
Izradit ćemo pojedinačni tekst, redak po redak, s gore navedenim značajkama.

kn 0

Mjere (širina x visina)

cm
x
cm

kn 0

Mjere (širina x visina)

cm
x
cm

kn 0

Mjere (širina x visina)

cm
x
cm

kn 0

Mjere (širina x visina)

cm
x
cm

Vizualizirajte veličinu i boju površine na koju ćete je nanijeti:

100 cm
50 cm

Mjere površine

Odaberete li mjere površine na koju ćete staviti naljepnicu, tekst ćete moći povući tako da mogu biti veće ili manje, a veličina teksta će se automatski izračunati.

x

Boja zida

Boja zida je samo pregled proizvoda stavljenog na odabranu površinu. Ni u kojem slučaju se ne koristi kao opći pregled odabranog dizajna.

Važne napomene

1) Ukupna cijena je zbroj svakog pojedinog teksta.
2) Izradit ćemo pojedinačni tekst, redak po redak, s gore navedenim značajkama.
3) Kako bi se omogućilo rezanje na kalupu, naljepnice visine manje od 2 cm neće biti dopuštene.
4) Sve naše naljepnice su završno obrađene mat bojom.
5) Naljepnica će biti izrađena kao silueta, bez pozadine. Ako želite imati pozadinu određene boje, recite nam u polju za komentare na bilješci na stranici za odjavu.
6) Veličina svakog teksta temelji se na okviru s isprekidanim crtama.
7) Ako tekst koji unosite sadrži posebne znakove ili je napisan na jezicima koji ne pripadaju zapadnoj abecedi, molimo, kontaktirajte nas jer znakovi nisu dostupni u svim stilovima fonta.

Ukupna cijena je zbroj svakog pojedinog teksta.

Ako želite tekst s puno znakova, poput poezije, teksta pjesme ili ulomaka iz knjige, kontaktirajte nas na info.hr@tenstickers.com Recite nam koju boju želite i željenu mjeru za cijelu naljepnicu. Također, dodajte tekst koji želite na naljepnici. Po mogućnosti u PDF formatu.