Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

List tapeta

zašto ne biste svom domu dodali prekrasno novo lišće s našom pozadinom s temom nestvarnih listova? Moći ćete unijeti ljepotu koju vidite izvana u sve svoje sobe, uz uzorke dizajnirane da odgovaraju svakoj vašoj sobi. Ova kolekcija lišća tapeta neprestano raste pa ćete zasigurno pronaći pravu pozadinu za sebe! Ne propustite, pregledajte sada.

od nevjerojatnih uzoraka do izvanrednih tekstura, naš posvećeni dizajnerski tim sve je to uvrstio u kolekciju pokrivača zida lišća. Postoji stil za sve, bez obzira želite li ukrasiti dječju sobu ili svoju, sigurni smo da ćete pronaći nešto što volite. I štoviše, ovi listovi ne trebaju nikakvo održavanje kako biste mogli dobiti onaj predivan izgled koji ste tražili bez brige da uvenu ili propadnu.

pozovite van s ovim prekrasnim visi na zidu od lišća!

ovi prekrasni prozori za lijepljenje lišća dat će vašim zidovima novi životni vijek u kojem ćete osjetiti blagodati mnogih godina. Omogućuju vam određeni stupanj slobode u pogledu ukrašavanja svakog zida u vašem domu. Možete ukrasiti na bilo koji način koji želite, a da vas ni najmanje ne brine šteta ili dugoročne obveze. Iskoristite trenutne stilove i trendove s ovom pozadinom! Imat ćete najmoderniji dom. Osim zapanjujuće šminke, ovi objesi s uzorkom lišća donose i prednosti poput povećane dubine, topline i opterećenja karaktera, što biste više mogli tražiti?

ovu pozadinu s uzorkom lišća možete jednostavno nanijeti na bilo koji glatki zid u vašem domu, uklanjajući sve trenutne nedostatke s vidika. Ne ostavljaju nabore ili tragove i neće se guliti ili mjehurići. Odraz ili sjaj također se ne podudaraju s ovim tapetama s lišćem jer su otporni na te probleme! Njihova je trajnost nevjerojatna i trajat će nevjerojatno velika vremenska razdoblja, pružajući vam fleksibilnost da mijenjate pozadinu kad god želite, samo još jedna nevjerojatna prednost koju imate prilikom kupnje kod nas.

ako nikada prije niste primijenili pozadinu i brinete se, nemojte paničariti jer se naše pozadine za dizajn lišća lako nanose. šaljemo upute zajedno s vašom pozadinom, a na našem web mjestu postoje dodatne informacije! što čekaš? Kupite lišće zalijepite sada, nema potrebe tražiti dalje!

1-24 od 41 tapete