Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

životinjske tematske pozadine

pregledajte našu zapanjujuću kolekciju životinjskih tapeta. Ima ponešto za svakoga, bez obzira jeste li ljubitelj životinja ili ne. Naš katalog tapeta sa životinjskim temama iz dana u dan postaje sve veći! Dodajte mrvicu boje i jedinstvenost sa zabavnim životinjskim dizajnom, ili ako to nije baš ono što tražite, zašto ne biste dodali dašak elegancije s minimalističnijim i opuštenijim uzorkom?

od prekrasnih dječjih pozadina s temom do zapanjujućih modernih uzoraka, u ovoj ćete prekrasnoj kolekciji zalijepiti životinje definitivno pronaći ono što tražite. Naš sjajni dizajnerski tim želio je osigurati da svi ukusi i stilovi budu ugrađeni u ovu kolekciju te da su učinili sjajan posao! Ne oklijevajte, odaberite svoj omiljeni, ili dva, ili tri prije nego što svi nestanu. Savršeni su dodatak za koji nikad niste znali da vam treba.

samo naprijed, stavite šape, kandže i peraje na jedan od naših dizajna!

dodavanje ove zapanjujuće životinjske obloge za životinje izvrsno će ulaganje za vaš dom jer će vam omogućiti da svoje zidove ukrasite u bilo kojem stilu koji vam se sviđa, a da pritom nije postojan, dopuštajući vam da iskoristite bilo koji trenutni trend i krenete u korak s vremenom. Sav vaš gost bit će tako ljubomoran na to koliko je vaš dom aktualan! Ova ovjesa tematska za životinje ne samo da čine vaš dom nevjerojatnim, već donose i dodatne pogodnosti kao što su dodavanje dubine, stila i topline, savršene osobine kako bi vaša kuća bila toliko domaća!

naše pozadine sa životinjskim uzorkom lako se nanose i mogu prikriti sve nedostatke na vašim zidovima. Materijal je izuzetno izdržljiv i otporan na probleme poput suza, bora i mjehurića. Pa bilo da želite promijeniti pozadinu svake godine ili svakih 10 godina, ova je tapeta savršena za vas. Naše ukrasne životinjske pozadine neće sjati niti odbiti zalutalu svjetlost. Jedino što će se odraziti je visoka kvaliteta naših pozadina.

nema potrebe za brigom oko postupka prijave jer ćete moći pronaći upute na našoj web stranici i to je vrlo jednostavno. Preporučili smo alate i sve potrebne savjete za svaku fazu primjene. Nanošenje vaše savršene pozadine za životinje ne može biti lakše!

pa što čekaš? Pogledajte ovu izvanrednu kolekciju i kupite danas svoje vlastite životinjske tapete! Garantiramo da nećete biti razočarani.

Ako volite orijentalne životinjske uzorke, ova životinjska pozadina savršena s uzorkom žestokih tigrova na tamnoplavoj pozadini je savršena za vas.
Ako volite orijentalne životinjske uzorke, ova životinjska pozadina savršena s uzorkom žestokih tigrova na tamnoplavoj pozadini je savršena za vas.
kn 140
Vrijeme je obnove i preuređenja! Provjerite ovu kuhinjsku pozadinu s elegantnim ukrasom od pauna. Ovaj prekrasni uzorak uvijek je na vrhu!
Vrijeme je obnove i preuređenja! Provjerite ovu kuhinjsku pozadinu s elegantnim ukrasom od pauna. Ovaj prekrasni uzorak uvijek je na vrhu!
kn 140

1-24 od 267 tapete