Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinilni hodnici

dvorane su neophodne jer zajedno povezuju sve prostorije vašeg doma. Napravite hrabru izjavu sa svojim trkačkim hodnikom. Kad uđu u vaš dom, gosti će prvo primijetiti vaše nevjerojatne, privlačne trkače iz pvc vinil hodnika. Učinite da vam hodnici budu opušteni ili zabavni, sigurni smo da ćemo stvoriti atmosferu koju tražite zahvaljujući ovoj raznolikoj kolekciji!

od zapanjujućih cvjetnih dizajna do prekrasnih zviježđa, tim dizajnera ovdje na tenstickerima želi smjestiti svaki hodnik. Naša stalno rastuća kolekcija prostirki od vinilnih hodnika oplemenit će izgled vaših dvorana i stvoriti privlačnije okruženje. Prelistajte ovu kolekciju i pronađite savršenu prostirku za svoj hodnik! S tim da će se ovi tepisi prilagoditi kako bi savršeno odgovarali vašoj dvorani, izgledat će kao da su oduvijek mislili biti tamo. Nema šanse da ne biste mogli pogriješiti!

pozovite naše vinilne podove u hodnik!

prostirka u vašem hodniku najsavršeniji je dodatak jer ne samo da će sve svoje goste ostaviti u strahu, već će i ovi vinilni tepisi za hodnike ponuditi zaštitu od prolijevanja, mrlja ili ogrebotina te dodati toplinu, dubinu i čitavu tonu lik kakav nikad niste znali da hodnik može posjedovati. A ovo bi sve moglo biti vaše za nekoliko tjedana ako kupite danas! Nikad se nećeš osvrnuti.

naše vinilne prostirke za trkače u hodniku će izdržati stalni pad stopala koje dvorane obično doživljavaju jer su naše prostirke otporne na suze, bore, nabora i probleme zbog svoje visoke kvalitete! Neće promijeniti boju i reći će živopisnu. Te prostirke je vrlo jednostavno nanijeti jer želimo da svi mogu osjetiti radost što imaju vinil prostirku, a ne samo oni iskusni u nanošenju naljepnica. Naše vinilne prostirke od pvc-a praktički ne trebaju održavanje jer su toliko jednostavne za čišćenje i održavanje! Brzo obrišite vlažnom krpom i sortirate. Nema potrebe da ponovno izvlačite to nezgrapno držanje, omogućavajući vam više vremena da pozovete svoje goste! Te prostirke su ujedno i za djecu i kućne ljubimce, kao i da su hipoalergene, tako da nema potrebe ograničavati popis gostiju, svi su dobrodošli!

ne odgađajte više pretraživanje! Uzdignite svoje domove s našim podnim oblogama od vinilnog prostirka i pogledajte koliko može izgledati kada dodate taj poseban osobni dodir.

1-24 od 158 vinilni tepisi