Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Svjetska karta vinilne prostirke

putovati svijetom uz našu vinilnu prostirku na karti svijeta. Biti transportirani u europu, aziju, ameriku, bilo gdje, uz djelić troškova! Ne sumnjamo da ćete obožavati ove šarene i izuzetno zabavne dizajne pogodne za bilo koju i bilo koju sobu u vašoj nadi. što ne voljeti?

zahvaljujući našem izvanrednom timu nevjerojatno marljivih dizajnera, donosimo vam našu kolekciju vinilnih prostirki svjetske mape. Od karte s berbom izgleda do mapa životinjskog svijeta, imamo nešto za svakoga s čime mogu uživati, a uz nevjerojatne dodatne obrazovne bonus karte koje donose ovi su proizvodi savršeni za sve i svakoga.

putovati svijetom s našim nevjerojatnim vinilima.

dekorativni dodir koji pruža naš vinilni tepih sa kartama svijeta dodati će toliko radosti vašim životima, kao i uljepšavanje bilo koje sobe, čineći da se zapitate kako ste nekad živjeli bez ijednog. Zagrijavanje, zaštita i dodavanje dubine sobi neke su od glavnih karakteristika koje posjeduju naši fenomenalni vinilni prostirki na svijetu. Možete imati koristi od svega toga kupnjom ovog nevjerojatnog proizvoda danas!

bit ćete više nego sretni kad čujete da se naše vinilne prostirke iz mapa svijeta vrlo lako čiste, jednostavno obrišite vodom i dobro idete. Hoovering će postati stvar prošlosti, ostavljajući vam vremena da provedete sa svojim najmilijima. Naši proizvodi su prilagođeni djeci i kućnim ljubimcima, a također su i hipoalergeni, što vam omogućava da globus počnete koristiti bez brige. Ako ste početnik u primjeni proizvoda poput ovog, onda nema brige, upute s našim vinil podovima uključuju svjetsku kartu. Lako se nanose; mogli biste to učiniti u snu! Bez brige zbog suza, bora ili problema jer su naši dizajni otporni na ovakve probleme!

ovdje na tenstickeru, nismo to mogli prepustiti, volimo svoje proizvode učiniti još posebnijima! Stoga ćete u ovoj kolekciji pronaći i neke prilagodljive vinilne prostirke na svjetskoj karti koje vam omogućavaju da dodate dodatni personalizirani dodir svojoj zadivljujućoj karti svijeta. Da biste to dodali, možete odabrati točnu veličinu tepiha pomoću našeg prilagođenog alata za mjerenje, tako da nema šanse da vaš tepih izgleda izvan mjesta!

ovo je jedna od naših najpopularnijih kolekcija, tako da ne oklijevajte, dodajte nevjerojatnu vinilnu prostirku u svoju košaru sada i otkrijte što ste propustili!

1-24 od 53 vinilni tepisi