Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinilne prostirke za događaje

U ovoj će se kolekciji naći mnogo dizajna koji su idealni za posebne događaje u godini, kao što su božić ili noć vještica. , naše vinilne prostirke za događaje izvrsne su za uređenje vašeg doma ili posla s drugačijim duhom i stvorit će toplu atmosferu tijekom ovih posebnih dana. Ako vam ponestane ideja onda svakako odaberite jedan od naših ukrasa tepiha!

naša nevjerojatna kolekcija ima ogroman broj različitih dizajna, tako da smo sigurni da ćete pronaći nešto što volite!

imati jedinstven ukras za vaš događaj zahvaljujući našim nevjerojatnim vinilnim prostirkama!


s obzirom da se radi o visokokvalitetnom proizvodu, proklizavajućem i antialergijskom, ujedno će, kao i uređenjem podloge zaštititi pod. Naši proizvodi će trajati dugo i dostupni su u više veličina, kupite ga sada i uživajte!

naše prostirke se lako čiste, jednostavno ih obrišite vodom. Ovi su proizvodi pogodni za svako kućanstvo, s kućnim ljubimcima, djecom, preimenovajte ih i naši vinili će na to smanjiti vrijednost! Oni su i izuzetno otporni na uklanjanje boje boje i probleme poput kidanja.

ako ne možete pronaći vinilne prostirke koje tražite, imamo rješenje! Samo nam pošaljite e-mail na info@tenstickers. Co. Uk i mi ćemo stvoriti personalizirani vinilni tepih samo za vas koji će u sobu unijeti nove vibracije!

pa što čekaš? Kupite naše ekskluzivne vinilne prostirke za događaje kako biste učinili ove lijepe svečanosti još boljim i nezaboravnim! Vaša će narudžba stići uskoro na navedenu adresu bez da se morate preseliti!

1-24 od 90 vinilni tepisi