Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinilne prostirke za tinejdžere

je li konačno dopušteno da ukrasite svoju spavaću sobu? Zašto ne ukrasiti jednom od naših vinilnih prostirki za tinejdžere. Imamo puno divnih dizajna i mislimo da će oni učiniti vašu spavaću sobu fenomenalnom! Borit ćete se da odaberete samo jedan zbog raznolikosti koju vam nudimo. Svi tvoji prijatelji bit će ljubomorni.

u tenstickers želimo smjestiti sve i zato je naš sjajni dizajnerski tim osmislio kolekciju teen vinilnih prostirki posebno posvećenu našim nevjerojatnim mlađim kupcima. Od sporta do obrazovanja, imamo sve, vaša spavaća soba nikad neće izgledati bolje! Dugo i naporno su razmišljali o onome što mislimo da će vam se svideti, a sve je to ponuđeno u ovoj kolekciji, nema potrebe da tražite bilo gdje drugo.

učinite svoju sobu svojom!

dodavanje tinejdžerskog vinilnog prostirača ne samo da će vašu sobu izgledati 10x hladnije, već će unijeti toplinu i dubinu u vašu sobu za koje niste znali da vam treba. Ovo su samo neki od brojnih kvaliteta koje posjeduju vinilni tepisi za tinejdžere. Od njih možete imati koristi danas kupnjom ovog nevjerojatnog proizvoda! Ne treba propustiti ove pogodnosti koje vinilne prostirke pružaju vašoj sobi.

naše pvc prostirke za tinejdžere vrlo se lako čiste, jednostavno ih obrišite vodom, poslovi se polako čine! Naš pod je savršen za vašu sobu, svi će vaši prijatelji biti tako ljubomorni. Da biste tome dodali naše prostirke sigurne su za vrste i kućne ljubimce i hipoalergene su, pa tko god ih okružilo, zna da će se sjajno provesti u vašoj sobi. Sigurni smo da ćete imati najslađu sobu koja izgleda! Nema sumnje u to!

ono što je još bolje je to što ne samo da imate pristup ovoj nevjerojatnoj kolekciji, već postoje i mnogi vinilni podovi za tinejdžere u ponudi koje možete personalizirati vlastitim imenom što vam daje dodatni osobni dodir i stvaranje proizvoda koji nitko od vaših prijatelja imat će. Da biste dodali tome možete odabrati veličinu tepiha tako da se savršeno uklapa u vašu sobu, nitko neće vjerovati da nije napravljen posebno za vašu sobu.

što čekaš? Pregledajte ovu nevjerojatnu kolekciju i uredite svoju sobu s tinejdžerskim vinil mat-om u skladu s vašim jedinstvenim stilom!

Vinil tepih s čvrstom crnom pozadinom s kultnim ispisom koji prikazuje gadnu glazbu koja svira uz prikaz naslova pjesme, izvođača i radnje u dnu
Vinil tepih s čvrstom crnom pozadinom s kultnim ispisom koji prikazuje gadnu glazbu koja svira uz prikaz naslova pjesme, izvođača i radnje u dnu
Personalizirano
kn 230

1-24 od 116 vinilni tepisi