Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Božićne vinilne prostirke

Kolekcija dizajna idealnih za božić. Naše božićne vinilne prostirke izvrsne su za ukrašavanje vašeg doma ili posla božićnim duhom. Očevi božić, gmazovi, vilenjaci, snijeg, drveće i još mnogo toga. Naš xmas vinilni tepih sjajan je za stvaranje tople atmosfere tijekom ovog svečanog praznika. Ako vam ponestane ideja, onda svakako trebate odabrati jedan od naših ukrasa za božićne tepihe!

naša nevjerojatna kolekcija ima ogroman broj različitih dizajna, tako da smo sigurni da ćete pronaći nešto što volite!

imati jedinstven božićni ukras zahvaljujući našim nevjerojatnim vinilnim prostirkama!


s obzirom da se radi o visokokvalitetnom proizvodu, proklizavajućem i antialergijskom, ujedno će, kao i uređenjem podloge zaštititi pod. Naši proizvodi će trajati dugo i dostupni su u više veličina, kupite ga sada i uživajte!

naše prostirke se lako čiste, jednostavno ih obrišite vodom. Ovi su proizvodi pogodni za svako kućanstvo, s kućnim ljubimcima, djecom, preimenovajte ih i naši vinili će na to smanjiti vrijednost! Oni su i izuzetno otporni na uklanjanje boje boje i probleme poput kidanja.

ako ne možete pronaći božićne vinilne prostirke koje tražite, imamo rješenje! Samo nam pošaljite e-mail na info@tenstickers. Co. Uk i mi ćemo stvoriti personalizirani božićni tepih od vinil samo za vas koji će u sobu unijeti nove vibracije!

pa što čekaš? Kupite naše ekskluzivne božićne vinilne prostirke kako bi ove lijepe svečanosti postale još nezaboravne i jedinstvene! Vaša će narudžba stići uskoro na navedenu adresu bez da se morate preseliti!

1-24 od 59 vinilni tepisi