Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Prostirke za pivo

Jesi li dječake na piće? Ne želite da vam zamrljaju novi stol? Ne želiš izgledati sitno? Imamo ideju za vas! Upotrijebite jednu od naših pivskih prostirki! U našoj kolekciji imamo toliko nevjerojatnih dizajna, nećete znati koji ćete prvo naručiti od nas! Poželjet ćete ih sve! Na vrh svega, naš dizajnerski tim cijelo vrijeme dodaje nove dizajne tiskanih pivskih prostirki u našu kolekciju tako da ćete zaista biti proliveni po izboru! Pregledajte ovu sjajnu kolekciju odmah!

oblikujte svoj bar s našim personaliziranim podmetačima za pivo


od slika piva do citata vezanih uz pivo, u našoj kolekciji pivskih podmetača imamo ponešto za svako domaćinstvo! čak imamo i personalizirane prostirke za pivo! Ovi se dizajni mogu izraditi po želji kako god želite, tako da će biti jedinstveni za vas i vaše kućanstvo. Kako je to sjajno! Samo dodajte svoj tekst u okvir prilikom plaćanja, a sve ostalo ćemo učiniti za vas! prostirka za pivo prema vašem snu udaljena je samo nekoliko kratkih klikova! Naše originalne podmetače za pivo ne samo da će ukrasiti vaš stol, već će i gostima pokazati da vam je stalo do svakog detalja!

vaše pivske prostirke u pubu trajat će vam godinama! Ne vjerujete nam? Naše smiješne prostirke za pivo izrađene su od vrlo kvalitetnog vinila, što znači da su vrlo izdržljive i trajat će dugo! Naše bar tepihe za pivo spriječit će da se vaš stol zaprlja jer su perive, vodonepropusne i izrađene od otpornih i antialergijskih materijala. To ih čini savršenima za intenzivnu nogometnu utakmicu s momcima! Nikad ne znate koja bi se pića mogla proliti kad se osvoji sljedeći bod!

imate pitanje o našim pivskim prostirkama? Kontaktirajte nas još danas! Naš briljantni tim za korisničke usluge učinit će sve što je u vašoj moći kako bi bili sigurni da su vaše smiješne podstavke za pivo savršene za vas! Uzimamo u obzir svaku pritužbu i pazimo da sve bude savršeno s vašom narudžbom! Vi ste naš apsolutni prioritet!

zato nemojte dobro razmisliti i zezati se! Nabavite željeni dizajn iz naše tiskane kolekcije pivskih podmetača! Poslat ćemo vam je ravno u vaš dom! Po tako strašnoj niskoj cijeni za tako izvrstan proizvod ne vidimo nijedan razlog zašto to ne biste željeli! Naručite od nas odmah personaliziranu prostirku za pivo! Nećete požaliti!

1-11 od 11 podmetač za čaše