Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice i naljepnice za zmajeve i dinosaure

Zmajevi i dinosaurusi - dvije su od najpopularnijih tema uređenja doma danas među djecom. To je razlog zašto smo u teniskerima neumorno radili kako bismo zajedno sastavili zadivljujuću kolekciju zmajskih naljepnica i naljepnica dinosaura! izgledat će naše naljepnice za zmajeve i dinosaure koji će dodati veličanstven dodir bilo kojoj spavaćoj sobi ili bilo kojem drugom području kojem želite dodati zastrašujući ili elegantan estetski stil! Savršeno za djecu i odrasle!

ukrasite bilo koju spavaću sobu zmajevima i dinosaurima tematskim naljepnicama


zmajeve naljepnice idealne su dekorativne teme za dječju spavaću sobu i imamo naljepnicu u svakom stilu koja odgovara svakom djetetu! Od zapanjujućih, ali futurističkih ideja, do fantastično zabavnih crtanih dizajna - imamo zmaj naljepnica za svaku temu i za svaku.

a zabava tu ne završava - naše naljepnice dinosaura jednako su dobre - t-rex, velociraptor - čak imamo i pterodaktile ovdje pokrivene! Ova vrsta raznolikosti jednostavno nije onakva vrsta koju ćete naći drugdje, a to je ono što vjerujemo što ovu kolekciju čini tako sjajnom!

i još mnogo toga - nudimo i niz prilagodljivih naljepnica, pa bilo da se radi o imenu vašeg djeteta, prezimenu ili bilo čemu drugom, mi to možemo učiniti kako bismo stvorili svoju vlastitu prilagođenu naljepnicu za zmajeve ili vašu jedinstvenu personaliziranu naljepnica dinosaura!

osim toga, nudimo i vrhunsku uslugu prilagođavanja koja vam omogućava da stvorite svoj vlastiti jedinstveni zmaj vinil ili umjetničku naljepnicu dinosaura (ili oboje ako osjećate maštovito). Jednostavno pošaljite e-poštu na %year% i započet ćemo raditi na tome da vam napravimo savršenu naljepnicu! Možete nam poslati i e-poštu ako imate bilo kakva pitanja u vezi s bilo kojim od naših proizvoda - voljeli bismo razgovarati s vama!

što se tiče samih naših naljepnica, izuzetno smo ponosni što se možemo pohvaliti da su, baš kao i svi naljepnice, i naše zidne umjetničke naljepnice za zmajeve i dinosauruse izrađene od vrlo kvalitetnog materijala, što znači da traju izuzetno dugo (15 godina) i nude sjajna jednostavnost nanošenja! U međuvremenu, ako odlučite da više ne želite naše naljepnice na vašem zidu - to je u redu: nakon uklanjanja ne ostavljaju apsolutno nikakvih oštećenja ili ostataka!

10 / 10

1 Ocjene

Zidne naljepnice za djecu - dajte dječjoj spavaćoj sobi ovu fantastičnu zidnu naljepnicu od dinosaura. Možete personalizirati i naljepnicu za djecu tako da sadrži ime vašeg djeteta.
Zidne naljepnice za djecu - dajte dječjoj spavaćoj sobi ovu fantastičnu zidnu naljepnicu od dinosaura. Možete personalizirati i naljepnicu za djecu tako da sadrži ime vašeg djeteta.
Personalizirano
kn 20

1-24 od 157 naljepnice za zid