Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Događaji

Majice za bebe

ne volite li samo gledati slatku malu dječju majicu , one su tako malene i malene, zar ne? Posebno smo napravili ovu kolekciju najslađih majica za vašu malu. Imamo mnogo različitih dizajna za naše nevjerojatne dječje majice , pa vole li balerinke, traktore, cvijeće ili dinosaure, to nije problem.

naš predivan dizajnerski tim iskoristio je vrijeme da stvarno pokuša razumjeti što bi najbolje djelovalo na majici za bebe i osjećamo da se to vrlo dobro odražava u ovoj nevjerojatnoj kolekciji. U ovoj ćete kolekciji zasigurno pronaći nešto što će vam se svidjeti i što će izgledati nevjerojatno na vašoj bebi. Pa zašto se ne biste pomaknuli i odabrali savršenu majicu za novorođenče!

dječje majice savršene za vaše najmlađe!


sve naše smiješne dječje košulje izrađene su od izuzetno mekanog materijala za nježnu dječju kožu. Znamo da nije svaka beba ista i da je svaka posebna, zato imamo niz veličina koje odgovaraju vašem djetetu!

s obzirom na kvalitetu vašeg novog tiska na majice za bebe , oni su izrađeni od vrhunskih materijala i stoga ih je puno lakše očistiti i glačati nego puno drugih sličnih proizvoda na tržištu. Lako će izdržati habanje kroz koje ih prolaze vaši mališani, a nikakva količina puzanja ne odgovara ovim izvrsnim proizvodima! Vaše će dijete biti najelegantnije i najudobnije dijete okolo, svi ostali roditelji sigurno će biti ljubomorni na ovu jedinstvenu i osobnu dječju grafičku majicu.

još je posebnije to što su većina ove kolekcije koja se ikad proširuje prilagođene dječje košulje koje vam omogućuju dodavanje teksta, pa čak i slike, koja će u nekim slučajevima biti na fontu novog gornjeg dijela vašeg mališana. Također možete birati između uzgoja bebe ili majice, kao i boje majice i veličine novog odjevnog predmeta vaše bebe, čineći ovaj proizvod još posebnijim i za vas i za vaše dijete. Savršena košulja za novorođenče je tu za vas.

hajde, pogledajte sada ovu preslatku kolekciju dizajna dječjih košulja , sigurni smo da će vam se svidjeti! Uz svu brigu koja je uložena u proizvodnju i stvaranje ovih zapanjujućih odjevnih predmeta, udobnost i stil vaše bebe su u sjajnim rukama.

1-18 od 18 majice