Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinske tepih za kuhinju

prostirke u kuhinji? Sigurno je to katastrofa koja čeka da se dogodi. Ne s našim vinilnim tepih za kuhinju. Prosuta večera po tkaninom prostirkom? Izvadite sredstvo za uklanjanje mrlja. Prosuta večera preko kuhinjski tepih? Nema problema samo ga obrišite vodom i spužvom! Naši vinili učinit će vaše sobe nevjerojatnim i tako jednostavnim za održavanje. Znamo da se pitate zašto nikad prije niste razmišljali o pvc vinilnim tepisi za kuhinje.
tim dizajnera ovdje kod teniskera želi da iskoristite prednosti naših prekrasnih proizvoda u bilo kojoj prostoriji kuće, što dovodi do stvaranja vinilnih podova za kuhinje. Ova kolekcija vam omogućuje da iskoristite naše divne dizajne i uzorke čak i u vašoj kuhinji!
dodajte malo začina u svoju kuhinju
blagodatne prostirke koje pružaju u svakoj sobi preveliki su da bi se vaša kuhinja mogla propustiti! S dodatkom bilo kojeg od naših prekrasnih prostirki, uključujući naš tepih za kuhinju , primijetit ćete više topline i svjetlosti u vašem domu. Pružajući vam savršen osobni dodir i domaće okruženje. Nevjerojatne kvalitete koje nude ove podne obloge uključuju osvjetljenje, zaštitu od prolijevanja mrlja i ogrebotina i dodavanje toliko karaktera vašoj sobi da će svi vaš prijatelj i obitelj biti ljubomorni.
ove vinilne kuhinjski tepih zajamčeno će pružiti besprijekoran finiš bilo kojoj prostoriji u vašem domu! Lako se čiste; jednostavno ih trebate obrisati mokrom krpom! Nema više kukanja! Ostavljajući vam više vremena za provod s obitelji! Te prostirke su ujedno i za djecu i kućne ljubimce, kao i da su hipoalergične, ostavljajući na umu da počiva na spoznaji da su svi vaši najmiliji na sigurnom.
naši pvc tepisi za kuhinje su vrlo jednostavni za nanošenje i dokaz su problema! Podići će vaš izgled kuhinje na vrlo muke i jeftine. Nećete naći proizvode bolje vrijednosti nigdje drugdje. Koristimo i visokokvalitetne materijale, tako da ne morate brinuti oko pucanja, problema ili nabora!
još bolje! Možete personalizirati susret s našim prilagodljivim tepih za kuhinju, čineći ovo područje jedinstvenim i osobnim za vas, kao i odabirom točne veličine kako bi prostirka savršeno odgovarala vašoj kuhinji.
potražite i pronađite svoj savršeni vinilni tepih za kuhinju! Zaljubljeni smo i znamo da ćete i vi biti.
Vinil prostirka od mramorne teksture sa temom kave savršena za svakog ljubitelja kave! Prijavite se na našu web stranicu već danas za 10% popusta na prvu narudžbu.
Vinil prostirka od mramorne teksture sa temom kave savršena za svakog ljubitelja kave! Prijavite se na našu web stranicu već danas za 10% popusta na prvu narudžbu.
kn 250

1-24 od 584 vinilni tepisi

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata