Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta

Često postavljana pitanja

Što je naljepnica?

To je samoljepljivi proizvod koji se naširoko koristi za ukrašavanje i personalizaciju svih vrsta površina, kako unutarnjih tako i vanjskih.

Na profesionalnoj razini pronalazimo naljepnice namijenjene za natpise, komercijalna vozila, prozore, ograde, sajamske štandove i još mnogo toga.

Na određenoj razini, Tenstickers vam pruža mogućnost korištenja naljepnica kao dodatka kako biste personalizirali svoj dom, ured, automobil i bilo koji drugi vam najdraži predmet.

Tenstickers surađuje s tvrtkom APA Print & Films Technologies koja ima desetljeća iskustva u proizvodnji visokokvalitetnog vinila za sve vrste površina.

Svim vinilima koje je proizveo APA Tenstickers jamčimo doživotno trajanje ako se primjenjuju u zatvorenom prostoru i srednje/dugo trajanje ako se primjenjuju vani.

Koliko je boja na raspolaganju?

Na raspolaganju vam je asortiman boja koji uključuje 51 mat boje (za nanošenje unutar doma preporučujemo mat finiš kako bi se spriječilo neadekvatno blještavilo).

Možete pogledati našu paletu boja.

Kako ću primiti narudžbu?

Ako ste naručili jednobojnu naljepnicu, proizvod ćete dobiti u 3 različita elementa:

  • Bijeli laminirani silikonski papir koji štiti ljepljivi dio koji ćete morati ukloniti prije nanošenja.
  • Naljepnica folije u obliku i boji koje ste naručili.
  • Zaštitni papir: nakon uklanjanja papira sa stražnje strane moći ćete nanijeti vinil na površinu koju želite ukrasiti. Zatim ćete ukloniti naljepnicu folije nakon nanošenja naljepnice.
  • Ako ste naručili naljepnicu u boji (dvije boje ili više), dobit ćete:

  • Bijeli laminirani silikonski papir koji štiti ljepljivi dio koji morate ukloniti tijekom nanošenja naljepnice.
  • Naljepnica folije s tiskanom slikom ili karbonskom obradom koje ste odabrali. APA materijali koje koristimo imaju posebno ljepilo koje se može koristiti na velikim površinama bez stvaranja zračnih mjehurića.

U oba slučaja dobit ćete naljepnicu u paketu koji šaljemo putem tvrtke za dostavu zajedno s uputama za pravilnu primjenu.

Nanosi li se lako?

Možete to učiniti sami bez ikakvih problema. Uz svaku narudžbu dobit ćete i odgovarajuće upute za nanošenje, koje je vrlo lako pratiti, za najbolje rezultate.

Na koje površine mogu nanijeti naljepnicu?

Naljepnica se može nanijeti na bilo koju glatku neporoznu površinu poput obojenih zidova, stakla, metala, namještaja i plastike itd.

Imate li bilo kakvih pitanja o području na koje želite nanijeti naljepnicu, pošaljite nam e-poštu na: info@tenstickers.co .uk .

Mogu li promijeniti lokaciju naljepnice?

Ne. Kad je nanesete, možete je ukloniti, ali ne i ponovo nanijeti na drugo područje ili površinu. Kad je uklonite uklonite, ona gubi razinu prijanjanja i nećete je moći lijepiti nigdje drugdje.

Kako je mogu ukloniti?

Podignite jedan kraj materijala i polako ga povucite pod kutom od 180 stupnjeva prema površini na koju je nanesen. Prije uklanjanja naljepnice, ako preko nje primijenite malo topline (fenom), puno ćete je lakše ukloniti i neće ostaviti ljepljivi ostatak.

Mogu li personalizirati svoju naljepnicu uz neku moju sliku?

Naravno da možete. Samo nam pošaljite e-poštu na info.hr@tenstickers.com s fotografijom u privitku koju želite na naljepnici i javite nam u kojem formatu (veličini) biste je željeli imati. Naš produkcijski tim pretvorit će vašu želju u stvarnost.

Koliko trebam čekati narudžbu?

Prosječno razdoblje je tjedan dana. U trenutku plaćanja dobit ćete e-poštu s potvrdom narudžbe. Također ćemo vas obavijestiti e-poštom kada se proizvod izrađuje i kada se šalje.

Često postavljana pitanja o našim tapetama i zidnim freskama

Koje su tehničke karakteristike tapete?

Tapeta je od netkanog materijala, teži oko 170 g/m2. Širina valjka je 50cm.

Ako naručim manju veličinu foto freske, hoću li dobiti cijeli motiv ili samo jedan dio?

Ako klijent naruči manju veličinu, dobit će cijeli motiv, s tim da se veličina slike proporcionalno smanjuje.

Može li se tapeta čistiti?

Naše tapete i zidne freske izrađene su od vodootpornog materijala, pa se mogu lagano očistiti vlažnom krpom.

Kako nanijeti zidne freske?

S prvom trakom prilažemo i upute. Papir ćete morati izrezati duž označenih linija. Ljepilo za netkane tapete mora se razrijediti vodom i postaviti izravno na zidove. Podloga mora biti čista, suha i glatka. Detaljnije upute naći ćete na našoj stranici "Upute za nanošenje".

Odnosi li se cijena na m2 ili na ukupnu veličinu?

Cijena se odnosi na cijeli proizvod.

Koja se dimenzija odnosi na širinu, a koja na visinu?

Prva dimenzija je širina; druga se odnosi na visinu.

Kolika je pojedina traka?

Tapeta će se sastojati od više traka. Svaka traka bit će široka oko 50 cm, dok će visina ovisiti o ukupnoj veličini. Na primjer, odabirom veličine 400x280cm, klijent će dobiti 8 traka veličine 50x280cm.