Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinilne prostirke za dnevne sobe

željeli prenamijeniti svoj salon? Stvorite takav izgled kakav ste oduvijek željeli uz naše vinilne prostirke za dnevnu sobu! Naši će dizajni dodati blistavost ili boju vašoj dnevnoj sobi. Ili ako želite nešto malo minimalističnije, sigurno ćete ga pronaći ovdje, kao i da su ovi dizajni stvoreni za sve, nijedan dnevni boravak nije izostavljen!

od dječjih dizajna do tiska na životinjama do modernih patter, dizajnerski tim stvorio je zadivljujuću kolekciju vinilnih prostirki za dnevne sobe koja će odgovarati svima. Ne trebate brinuti da li će se za vaš jedinstveni stil i ukus pobrinuti jer smo sigurni da ćete u ovoj raznolikoj kolekciji pronaći nešto u šta ćete se zaljubiti.

stil svog dnevnog boravka pomoću ovih vinilnih tepiha za dnevne sobe!

dekorativni dodir naše vinilne tepihe u sobi za iving će dodati toliko boje i svjetlosti svakoj sobi, omogućujući vam da svoj dom uredite onako kako želite. Zagrijavanje, zaštita od mrlja, prolijevanja ili ogrebotina i dodavanje dubine sobi neke su od glavnih osobina naše nevjerojatne vinilne prostirke za dnevnu sobu. Prelistajte ovu kolekciju i učinite da vaš dom ima koristi od svih ovih nevjerojatnih kvaliteta uz kupnju jednog od ovih prekrasnih proizvoda. Ostavit će vas da se pitate kako ste ikada prošli bez jednog prije!

naše prostirke za pvc vinil dnevne sobe vrlo su jednostavne za nanošenje i dokaz su problemima, tako da nema više neugodnih problema za rješavanje! Preobrazit će vašu sobu. Ne treba brinuti ni za nered, jer su naši dizajni super jednostavni za čišćenje! Samo koristite vlažnu krpu i eliminirajte potrebu za tim teškim usisavačem. Ove prostirke za dnevne sobe od vinila idealne su, posebno za užurbane domove zbog lakoće održavanja! Djeca i kućni ljubimci bit će sretni budući da su ovi sjajni proizvodi za njih sigurni, kao i da su hipoalergični, što će vam pružiti jednu stvar o kojoj ćete manje brinuti.

što je još bolje, mnogo proizvoda iz kolekcije možete prilagoditi prilagodljivim vinilnim podovima za dnevnu sobu. Oni vam omogućuju da dodate bilo koji tekst koji želite u svoj vinilni prostir i prilagodite veličinu tako da bude zaista savršena za vaš dom. Ovo će vam ostaviti da se osjećate toliko jedinstvenijim za vas i vaše prijatelje koji se osjećaju krajnje ljubomorno.

pogledajte ovu zadivljujuću kolekciju i pronađite pravi tepih za dnevne sobe od vinila za vas, nećete požaliti!

1-24 od 1305 vinilni tepisi

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata