Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Jastučići za miša

Ekskluzivni katalog jastučića za miš s ekskluzivnim dizajnom. Olakšajte upotrebu računalnog miša dizajnom koji vam se sviđa i jedinstvenim ukrasom. Kombinirajte dizajn i funkcionalnost s jednim od naših podloga za miša, prilagođenim vašem računalu ili prijenosnom računalu.

zašto biste trebali kupiti jastuk za miš?

da biste imali jedinstveni ukras nije potrebno trošiti veliku količinu novca. Svaki se detalj broji i pokazuje kako ste, pa će miša koju odaberete imati puno toga za reći o vama.

osim što su vrlo kvalitetan proizvod , naši jastučići za miš su ekskluziva. Zahvaljujući njegovim dizajnovima imat ćete poseban i neponovljiv ukras koji će iznenaditi sve. Osim toga, također će vam pomoći da lakše koristite svoje računalo ili laptop.

kakve se podloge za miš možete pronaći u našem katalogu?

velika raznolikost! Bez obzira na vaš stil, na tenkistima ćete pronaći jastučić za miša koji ste tražili. Imamo jastučiće za igranje miša , xxl podloge za miša, cvijet, berbu, tekst, ime, prilagodljive i mnoge druge proizvode koje ćete vidjeti u našoj kolekciji. Svaki dan dodamo još originalnih jastučića za miša tako da možete odabrati svoj omiljeni. S druge strane, ako želite prilagođeni dizajn, uvijek nam se možete obratiti putem e-pošte, rado ćemo vam pomoći.

svi naši proizvodi jastučića za miša su vrhunske kvalitete, antialergijski i peru. Dugo ćete uživati u svom proizvodu jer će on ostati u savršenim uvjetima, bez obzira koliko puta ga oprali. Pa što čekaš? Kupite sada i nabavite stol prilagođen vašim potrebama ili ukusu po sniženoj cijeni i više godina.

postupak kupnje vrši se putem naše web stranice, a u slučaju da imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Odaberite tipkovnicu na mreži koja vam se najviše sviđa prema mjerenjima koja su vam potrebna. Na raspolaganju imamo nekoliko veličina tako da možete uživati u proizvodu baš onako kako želite.

na kraju, budući da volimo da svi naši klijenti mogu dobiti sve što žele, u slučaju da su vam potrebne druge mjere, možete nam poslati e-mail i mi ćemo stvoriti tu mjeru za vas. Ne razmislite dva puta i preuredite kuću ili sobu sada za malu cijenu dizajnom jastučića za miša koji želite!
Trendi jastuk za miš s pozadinom bogatog tona, a sadržan je apstraktnim ukrasnim paisley dizajnom. Izrađen je od kvalitetnog materijala.
Trendi jastuk za miš s pozadinom bogatog tona, a sadržan je apstraktnim ukrasnim paisley dizajnom. Izrađen je od kvalitetnog materijala.
kn 50
Najspektakularnija personalizirana podloga za miš s hollywoodskom temom! Sa +10. 000 zadovoljnih kupaca, tu smo da vam pomognemo.
Najspektakularnija personalizirana podloga za miš s hollywoodskom temom! Sa +10. 000 zadovoljnih kupaca, tu smo da vam pomognemo.
Personalizirano
kn 50

1-24 od 308 podloga za miša

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata