Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Oblik

Abeceda vinilne prostirke

učenje je zabavno uz naše abecede vinilne prostirke. Pokušavate pomoći svojoj djeci da savladaju abecedu? Ove prostirke od pvc vinil abecede toliko olakšavaju! Postoji uzorak koji odgovara svakom djetetu i bilo kojoj sobi! Od moderne do životinjske tematike, djeca ćete učiti u svakoj sobi u vašoj kući. Nijedno se dijete neće moći oduprijeti!

naš dizajnerski tim na tenstickers trudili su se maksimalno da vam i vašoj obitelji pružimo ove edukativne abecede od vinilnih prostirki , imajući na umu vaše najbolje interese. Stvaranje svijetleg, domaćeg okruženja za nas je izuzetno važno i mogućnost dodavanja obrazovne vrijednosti ogroman je plus prema našem mišljenju.

abcs pojednostavljen s našim podovima od vinilne abecede

osim jasnih obrazovnih prednosti koje nudi, naš abecedni vinilni tepih nudi toliko više prednosti, kao što su dodavanje topline i dubine svakoj prostoriji te zaštita od i prolijevanja, mrlja ili ogrebotina za koje svi znamo da mogu ostati iza igranja. Ove prostirke zaista će revolucionirati vaš svakodnevni život i odličan je takav domaći osjećaj, bez njih se nećete moći vratiti u živi život!

bit ćete vrlo sretni kad čujete da su naše abecedne vinilne prostirke nevjerojatno jednostavne za čišćenje, samo obrišite vodom i kažete zbogom! Pružajući vam mogućnost da provodite više vremena sa svojom djecom. Naš pod je savršen za svako zaposleno kućanstvo ili za one koji žele nevjerojatne podove besprijekornog izgleda, to je jednostavno kao ab c. Također su kućni ljubimci i djeca, kao i hipoalergeni! Zahvaljujući ovom našem proizvodu izuzetno su sigurni za vaše mališane i zagarantirano će pružiti besprijekoran finiš u bilo kojoj sobi u vašem domu!

s radošću ćemo vam reći i da u ovoj kolekciji imamo opciju prilagodljive prostirke za vinil abecedu koja omogućava vašoj djeci da personaliziraju svoje prostirke. Ovo će povećati njihov angažman jer će im ovo iskustvo učenja postati osobnije. Nadalje, pomoću prilagođenih mjerenja koja nudimo možete odabrati veličinu tepiha, tako da se savršeno uklapa u bilo koju prostoriju.

okružite svoje dijete obrazovanjem na najzabavniji način kupnjom jednog od naših prostirki od vinil abecede. Ne propustite da djetetu pružite ovu fantastičnu mogućnost učenja.

1-22 od 22 vinilni tepisi