Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Događaji

Otac i sin

podudaraj se sa svojim malim čovjekom! Kolekcija jedinstvenih i smiješnih dizajna majica oca i sina. Mislimo da će vam se svidjeti ovi dizajni! Od papa medvjedića i medvjedića do super oca i super sina, postoji dizajn i tema za svakog oca i sina! Učinite da se ovi posebni trenuci podudaranja majica s sinovima oca pretvore u sjećanja koja će trajati vječno, oboje se možete osvrnuti na mlađe godine svog sina i nasmiješiti se kad se sjetite ovih cool majica.

naš dizajnerski tim nevjerojatno je radio kako bi vam mogao donijeti ove prekrasne majice za oca i sina koje su savršene za vas i vašeg dječaka da ih zajedno nosite na bilo kojem dječačkom izletu! I vama i vašem dječaku svidjet će se dizajni koje nudimo, od životinja, citata do smiješnih dizajna, imamo sve što vam treba. Pogledajte ove karakterne majice za oca i sina koje sigurno nećete naći drugdje, ovo je jedna od najboljih prilika za spajanje koje ćete imati! Njihovi će prijatelji biti zavidni, a drugi će roditelji voljeti vezu koju imate zajedno!

izlasci za dječake nikada nisu bili toliko zabavni!


postoji velika raznolikost veličina kada su u pitanju košulje našeg oca sina , jer smo svjesni da naši kupci dolaze u svim različitim oblicima i veličinama. Sad kad ste pronašli uzorak koji volite i savršene veličine, što čekate? Visokokvalitetne materijale koristimo samo za proizvodnju košulja za oca i sina kako bi ih se lako očistilo i glačalo nakon cjelodnevnog provoda! Također su savršeni za bilo koji tip kože, zahvaljujući nježnim i nježnim materijalima koje koristimo, kako ne bi iritirali vašu kožu.

ono što je još nevjerojatnije je da smo također odlučili uključiti prilagodljive majice u neprestano rastuću kolekciju košulja koje odgovaraju očevima i sinovima. Omogućujući vam prilagodbu imena i slika, dodajući tako čaroban i osobniji element vašem vremenu provedenom zajedno. Mogućnost odabira osnovne boje za majice tatinih sinova vaša je od nevjerojatne kolekcije koju nudimo! I ne morate se brinuti ako oboje imate različite omiljene boje dok to možete odabrati zasebno.

dobiti podudaranje danas, pogledajte kolekciju i kupite svoju vlastitu cool i jedinstvenu majicu oca i sina odmah!

1-20 od 20 majice