Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Božićne naljepnice

Kolekcija dizajna idealnih za božić. Naljepnice i naljepnice izvrsne su za ukrašavanje doma ili posla s božićnim duhom. Očev božić, gmazovi, vilenjaci, snijeg, drveće i još mnogo toga. Dostupne su naljepnice za božićne prozore. Naše xmas naljepnice su sjajne za stvaranje tople atmosfere tijekom ovog svečanog praznika. Ako vam ponestane ideja, onda bi svakako trebali odabrati jedan od naših božićnih zidnih ukrasa!

imati jedinstven božićni ukras zahvaljujući našim nevjerojatnim naljepnicama!


ako ne možete pronaći božićnu naljepnicu koju tražite, imamo rješenje! Samo nam pošaljite e-mail na info@tenstickers. Co. Uk i mi ćemo stvoriti personaliziranu božićnu naljepnicu samo za vas!

ne bojite se postavljanja naših naljepnica na zid ili bilo koju drugu ravnu površinu, jer su naše naljepnice izrađene od visokokvalitetnih vinila koji su vrlo otporni. lako se nanose i nakon uklanjanja ne ostavljaju nikakve ostatke, što ga čini savršenim za kratkotrajnu upotrebu!

dobit ćete upute po vašoj narudžbi i ako imate bilo kakvih nedoumica, možete pogledati naše videozapise na našoj web stranici! Naše se naljepnice mogu postaviti i na otvorenom, za još jedinstveniji ukras i vodootporne su

pa što čekaš? Kupite naše ekskluzivne božićne naljepnice kako bi ove lijepe svečanosti postale još nezaboravne i jedinstvene! Vaša će narudžba stići uskoro na navedenu adresu bez da se morate preseliti!
Zidna naljepnica koja predstavlja očev božić i njegovu poklon-vrećicu.
Zidna naljepnica koja predstavlja očev božić i njegovu poklon-vrećicu.
kn 30
Ova srebrna bauble naljepnica pomoći će cijeloj obitelji uvesti u božićni duh.
Ova srebrna bauble naljepnica pomoći će cijeloj obitelji uvesti u božićni duh.
kn 20

1-24 od 309 naljepnice za zid

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata