Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta

Tko smo mi

Tenstickers je pokrenuo poduzetnički duh profesionalaca iz industrije ukrašavanja i e-trgovine. Naš je cilj potaknuti sektor ukrašavanja i eliminirati posrednike, pružajući kupcima priliku da budu u izravnom kontaktu s proizvođačima. To radimo tako što se stavljamo više kupcu na raspolaganje što nam omogućava da izravno ponudimo svojim kupcima niže cijene.

Naša skupina talentiranih dizajnera neprestano stvara nove i trendi modele koji će donijeti dašak i osjećaj izuzetnosti vašem domu, automobilu i omiljenim predmetima.

Kako bismo mogli proizvoditi sve svoje proizvode, uz visok standard kvalitete i održivosti, koristimo najnoviju tehnologiju za rezanje i ispis naših naljepnica. Koristimo i najkvalitetniji vinilni materijal.

Naš svakodnevni cilj u Tenstickersu je da udovoljimo svim potrebama svojih kupaca u ukrašavanju i prilagođavanju njihove okoline.

Tko smo mi

Tri razloga zašto biste trebali kupiti naljepnicu od nas

1 - Zidne naljepnice se lako nanose. Uzorak s kojim ćete vježbati je također uključen u sve narudžbe.

Bez brige, neće biti zračnih mjehurića. Svi proizvodi tvrtke Tenstickers izrađeni su s jednostavnim ljepilom za lako nanošenje.
Ako još uvijek niste sigurni jer prvi put nanosite naljepnicu, ne brinite, jer sve naše narudžbe dolaze s malim komadom bijelog vinila s kojim ćete moći vježbati.

2 - Izrezane slike

Zaboravite na bijele naljepnice s vašom slikom na njima. Tenstickers isporučuje vinilne dekoracije pravilno obrubljene sa svih strana koje odgovaraju svakoj boji zida.
Provjerite na dječjim naljepnicama, naljepnicama za tinejdžere, naljepnicama za sobu itd.

3 - Zidne naljepnice bez odražavanja, ali u bojama visokog intenziteta.

Koristimo posebne sjajne naljepnice koje ne odražavaju osvjetljenje u vašim domovima. Nudimo i živopisne boje koje će naglasiti dekor vašeg doma.
Pogledajte našu proizvodnu ponudu naljepnica. Nudimo razne, od fotozidnih, dječjih i svih vrsta vinilnih naljepnica.

Tenstickers ima kvalitetne naljepnice po niskim cijenama!