Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinilne prostirke s pločicama

ova fantastična i sve veća kolekcija vinilnih prostirki s efektom pločica zadovoljit će vaše potrebe pločica. Od nevjerojatnih mediteranskih i mažorskih dizajna do raskošnih šarenih cvjetnih kupaonskih pločica, sve će se sigurno naći na vašoj ulici. Nema potrebe da sada trošite sav taj novac na unajmljivanje pločica, jednostavno jednostavno lijepite proizvode na pod i sve ste spremni! Zbog takve raznolikosti u ovoj kolekciji postoje popločene vinilne podnice za svaku vašu sobu, od kuhinje do kupatila, pa do vašeg dnevnog boravka, tako da nema izgovora da svoj kat ostavite goli!

naši dizajneri ovdje na tenstickers nevjerojatno su se potrudili pružiti vam ovu nevjerojatnu kolekciju punu različitih stilova kojima je zaista nemoguće odoljeti! Obnovite svoj dom s ovim izuzetno traženim vinilnim prostirkama s uzorkom , koje ne želite propustiti!

vinilni prostirci s efektom pločica koje će dodati nešto posebno za vaš dom

ne samo da su ove nevjerojatne vinilne tepihe s efektom pločica vrlo povoljne u usporedbi sa stvarnim pločicama, već će i dugotrajno izgledati zahvaljujući dugotrajnosti. Svestranost koju nude nije im bitna jer se uz tako malo napora mogu zaglaviti bilo gdje. Ako tražite vrhunski izgled realnog proračuna, nema potrebe dalje tražiti!

ne samo da autentične vinilne prostirke s efektom pločica nude tako nevjerojatan ukrasni dodir, već su i vrlo zaštitne, izdržljive i jednostavne za održavanje, što ih čini savršenim za užurbano kućanstvo. Naše prostirke su izuzetno jednostavne za čišćenje, vlažna krpa bi bila dovoljna i toliko jeftinija od stvarne ponude, a istovremeno pružajući isti izgled i osjećaj, svi će biti ljubomorni! Oni su i dokaz za djecu i kućne ljubimce, kao i da su hipoalergični, što znači da možete živjeti u stilu bez brige o sigurnosti svojih najmilijih.

dodajte i ovome, na vrhu ove ionako zadivljujuće kolekcije nudimo i prilagodbu nekih od ovih proizvoda, čineći ih još personaliziranijima vama i vašem domu! prostirke za prilagodljive efekte omogućuju vam da na svoje mjesto postavite ime i odaberete veličinu tako da bude savršena i izgleda kao da je oduvijek pripadala.

voljet ćete da ste nas prije našli. Kupite danas pvc prostirke s pločicama s efektom pločica , samo znamo da ćete biti zaljubljeni u svoje novo uređene sobe i dom!
Svi koji vole barcelonu, sada mogu to malo komaditi u svojoj kući panot barcelona vinil tepih za ukrašavanje bilo koje sobe!
Svi koji vole barcelonu, sada mogu to malo komaditi u svojoj kući panot barcelona vinil tepih za ukrašavanje bilo koje sobe!
Personalizirano
kn 230

1-24 od 240 vinilni tepisi