Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Skandinavske vinilne prostirke

jednostavni, ali učinkoviti, ovi minimalistički nordijski dizajni su nova stvar i svi ih vole! Dodajte jedan od naših skandinavskih vinilnih prostirki u svoju košaru i učinite sve ljubomorom, nećete požaliti!

u ovoj kolekciji, tim dizajnera genijalno je okupio dizajne iz pet nordijskih zemalja: norveška, Švedska, finska, danska i island, kako bi vam pružili jedinstvenu i uljepšali kolekciju u mnoštvu različitih različitih uzoraka, boja i veličina, od dječjih prostirki do uzorka koji oduzimaju dah. što znači da vas čeka savršen skandinavski vinilni otirač!

impresionirajte svog gosta skandinavskim vinilnim tepihom

ove fantastične skandinavske vinilne podnice ne nude vam samo lijepi tepih za dom, oh, ne, oni nude mnogo više od toga. S uključivanjem jednog od naših prostirki u vaš dom odmah će vam pasti toplina i svjetlost koju unose, a istovremeno nudeći zaštitu od mogućih neizbježnih mrlja, mrlja ili ogrebotina. Pružit će vam domaći osjećaj za koji nikad niste znali da trebate i nikada više nećete htjeti živjeti!

naši proizvodi su vrlo jednostavni za primjenu i dokazuju problem, tako da nema više neugodnih problema za rješavanje! Naša skandinavska prostirka od pvc-a će dati vašim sobama predivan moderan izgled na vrlo muke bez ikakvih troškova. Nećete naći proizvode bolje vrijednosti nigdje drugdje. Koristimo visokokvalitetne materijale, tako da se ne morate brinuti zbog kidanja, problema ili nabora! Te prostirke su ujedno i za djecu i kućne ljubimce, kao i da su hipoalergične, ostavljajući na umu da počiva na spoznaji da su svi vaši najmiliji na sigurnom. Kako biste očistili sve što vam treba je vlažna krpa, tako da se možete oprostiti od svih tih sati lutanja i uživati u svom skandinavskom vinilnom prostirci s obitelji i prijateljima!

štoviše, u ovoj ćete kolekciji pronaći i prilagodljive skandinavske vinilne prostirke , čime ćete dobiti ne samo fantastičan tepih, već i personalizirani onaj koji nitko drugi neće imati! Kao što želimo da se svi osjećaju kao da su njihove kupnje posebne. Također možete prilagoditi mjerenja tepiha tako da se savršeno uklapa u vaš dom, dodajući i ne uzimajući iz bilo koje vaše okoline. Bit će kao da je oduvijek značilo biti tamo!

sigurni smo da ćete se zaljubiti u ove skandinavske vinilne prostirke. Oni će biti najbolji dodatak bilo kojem domu!

1-24 od 192 vinilni tepisi