Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Prirodne prostirke od vinila

zakoračite u prirodu iz udobnosti vlastitog doma. Dopustite našim vinilnim prostirkama da vas prevezu na novo i lijepo mjesto, omogućujući vam da se povučete iz svog užurbanog svakodnevnog života. Ako ste i vi, poput mnogih nas, ljubitelj prirode, zašto onda ne biste razmotrili ovu fantastičnu kolekciju. Naši proizvodi su visokokvalitetni, tako da prekrasne spokojne boje ovih prirodnih uzoraka neće izblijediti i dugotrajno su. Možete odabrati i veličinu prirodnog tepiha od vinila koji odgovara vašem domu, a omogućava vam da se uklapate neprimjetno, kao i uvijek.

zahvaljujući kreativnosti našeg prekrasnog dizajnerskog tima, želimo s vama podijeliti kolekciju prirodnih vinilnih podova. Ova fantastična kolekcija nudi mnoštvo nevjerojatnih prostirki povezanih s prirodom po nevjerojatno pristupačnim cijenama, od scena do slika, sve što vam priroda treba odgovoriti je u ovoj izvrsnoj kolekciji, nema potrebe tražiti bilo gdje drugo!

pozovite prirodu unutra!

dekorativni dodatak, naš vinil tepih s printom prirode, pružit će vašem domu s puno svjetla i boja u bilo kojoj sobi i ostavit će vam mirniji i radosniji osjećaj, čineći da više nikada ne želite biti bez jednog u vašem domu. Zagrijavanje, dodavanje dubine i zaštita poda od izlijevanja mrlja ili ogrebotina. Ovo su samo neke od glavnih značajki koje imaju naše vinske prostirke za zadivljujuću prirodu. Možete imati koristi od svega toga kupnjom ovog nevjerojatnog proizvoda.

da biste to dodali, bit ćete oduševljeni kada čujete da su naše vinilne prostirke od pvc- a tako jednostavne za čišćenje da biste to mogli učiniti sa zatvorenim očima! Jednostavno obrišite vlažnom krpom i dobro idete. Usisavanje više neće biti problem, ostavljajući vam vremena da provedete među prirodom s onim posebnim ljudima u vašem životu. Naši proizvodi su prilagođeni djeci i kućnim ljubimcima te su također hipoalergični, što vam omogućava da bezbrižno uživate u divnoj prirodi. Ako ste početnik u primjeni proizvoda poput ovog, onda nema brige, s našim podnim vinilskim podovima nalaze se upute. Lako se nanose; mogli biste to učiniti u snu! Bez brige zbog suza, bora ili problema jer su naši dizajni otporni na ovakve probleme!

nabavite svoj osobni komad prirode kupnjom jednog od naših nevjerojatnih vinskih prostirki s uzorkom. Pregledajte ovu kolekciju i ažurirajte izgled svog doma danas!

Proživite dobre ljetne dane svaki dan kada se probudite s ovim retro vinil tepihom na plaži. Vrlo jednostavno i za postavljanje i za čišćenje! Uzmi danas!
Proživite dobre ljetne dane svaki dan kada se probudite s ovim retro vinil tepihom na plaži. Vrlo jednostavno i za postavljanje i za čišćenje! Uzmi danas!
kn 240
Nabavite ovaj zapanjujući vinil tepih prekrasnog krajolika noćnog neba. Odaberite svoju veličinu i krenite s uređenjem soba svog doma.
Nabavite ovaj zapanjujući vinil tepih prekrasnog krajolika noćnog neba. Odaberite svoju veličinu i krenite s uređenjem soba svog doma.
kn 250

1-24 od 96 vinilni tepisi