Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Ulazne tapete

oduševite svoje goste čim im otvorite ulazna vrata zahvaljujući ovoj nevjerojatnoj kolekciji ulaznih tapeta! Od živopisnih tapeta za izjave do minimalno opuštenih dizajna, imamo nešto što će vam pomoći stvoriti dobrodošlicu kakvu želite, bilo da je to srdačna dobrodošlica ili možda neobičnija dobrodošlica. Prelistajte kolekciju tapeta za ulaze odmah! Sigurno ćete pronaći nešto što volite.

naša se kolekcija neprestano nadopunjuje i dodaje tako da imate na raspolaganju širok raspon dizajna. Gosti će voljeti biti dobrodošli u vaš dom kad vide ovu pozadinu ulazne dvorane zahvaljujući trudu našeg divnog dizajnerskog tima koji je danonoćno radio na izradi ovih dizajna za vas! Od drvenih tema, preko otisaka leptira do uzoraka pločica, zasigurno će vam se svidjeti!

ažurirajte svoj ulaz odmah!

naša pozadina za ulazak zasigurno će vaš dom učiniti mnogo zapanjujućim, toliko da ćete od svojih gostiju dobiti toliko dodataka. Ovdje vjerujemo da ste kući dodali pozadinu kako ste nevjerojatno uložili. To je djelomično jer je to jedan od najboljih načina za dodavanje dizajna bez trajnog mijenjanja ili oštećenja zidova, a također vam daje mogućnost da iskoristite sve trendove uređenja kuće koje vidite i želite isprobati. Naša pozadina ulaznog hodnika također donosi nevjerojatne blagodati topline, stila i dubine u vaš dom. Najbolji način da svom domu dodate taj prekrasni, posebno poseban dodir!

ovaj ulaz za tapete neće imati problema prilijepiti se glatko i lako na bilo koji zid vašeg doma, uklanjajući nesavršenosti ravno iz vidokruga gostiju dok ulaze. Nabori i tragovi neće ostati zaostali i neće zasjati ili se odraziti kad tamo je pretjerana količina svjetlosti. Naše su tapete izuzetno izdržljive i traju dugi niz godina, što vam omogućava izvrsnu mogućnost svake godine mijenjati ih ili zadržati isti ulazni zidni pokrov dulje vrijeme.

neka vas aplikacija ove pozadine ne brine. Upute su jednostavne i mogu se naći uz vaš proizvod i na našoj web stranici. Također se savjetuju preporučeni alati i savjeti za prijavu, tijekom i nakon prijave, a također ćete usavršiti upute za sliku.

sada vas više ništa ne može spriječiti u vašem savršenom zidnom pokrivanju ulaznog hodnika! Uzmite svoje danas i osjetite blagodati za sebe!

Dajte vašoj spavaćoj sobi novi životni život s ovom fenomenalnom rustikalnom pozadinom sastavljenom od uzorka formiranog od nekoliko fraza ljubavi i motivacije.
Dajte vašoj spavaćoj sobi novi životni život s ovom fenomenalnom rustikalnom pozadinom sastavljenom od uzorka formiranog od nekoliko fraza ljubavi i motivacije.
kn 140

1-24 od 88 tapete