Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Cvjetne i biljne vinilne prostirke

obožavate li cvijeće, ali vodite takav užurban život da jednostavno nemate vremena za zalijevanje, obrezivanje i potpuno brigu o njima? Zašto ne biste razmotrili jedan od naših cvjetnih i biljnih vinilnih prostirki? Ne samo da ovi prekrasni cvjetni dizajni ne zahtijevaju nikakvu brigu, oni također ne gube boju i presijavaju se kao i svi pravi cvjetovi i biljke. Ovo je zahvaljujući tome što se naše prostirke s uzorkom cvijeća i biljaka proizvode s visokokvalitetnim svijetlim bojama koje su izuzetno dugotrajne.

naš nevjerojatan tim dizajnera stvorio je veliku raznolikost cvjetnih i biljnih vinilnih prostirki u mnogo različitih uzoraka, boja i veličina, što znači da je savršen za bilo koga ili bilo koju sobu vani i čeka vas da ga kupite. Uz dodatak našeg prilagođenog alata za mjerenje, moći ćete dobiti savršene vinilne podove cvijeća i biljaka, izgledaće kao da se oduvijek susreću, a sve svoje goste ostavljaju u strahu.

neka vaše sobe procvjetaju

dekorativni dodir koji pruža naš vinil tepih sa cvjetnih i biljnih proizvoda dodati će toliko boje i svjetlosti svakoj sobi i ostaviti vas umirujućim osjećajem, postavljajući pitanje kako ste prije živjeli bez ijednog. Zagrijavanje, zaštita i dodavanje dubine sobi neke su od glavnih karakteristika naših vinilnih prostirki s cvjetnim uzorkom koji oduzimaju dah. Možete imati koristi od svega toga kupnjom ovog nevjerojatnog proizvoda.

naše prostirke od pvc cvijeća i biljaka savršene su za zaposleno kućanstvo zbog jednostavnosti skrbi. Ne samo da ih morate zalijevati, već ih i ne morate lupati! Jednu obrišite vlažnom krpom i sve posložite! Dajući vam manje posla za koji ćete se morati usredotočiti. Osim toga, izuzetno su otporni na uklanjanje boje i bilo kakve probleme poput kidanja, istovremeno štiteći vaš pod od mrlja, ogrebotina ili prolijevanja. Naš nevjerojatni vinil hipoalergen je i ne predstavlja prijetnju djeci kućnih ljubimaca, opuštajući se bez brige! Kao i svi naši proizvodi, i ove cvjetne i biljne vinilne tepihe nevjerojatno su kvalitetne i otporne, zaista je to najbolji način da taj poseban dodir dodate svom domu.

dodajmo tome da je neki od naših vinskih cvjetnih i biljnih podova prilagodljiv, pa što čekate? Dajte svom domu onaj personalizirani dodir kakav zaslužuje s ovom prekrasnom kolekcijom.
Okrugli vrh vinil tepih u ružičastoj boji. Tepih ima dizajn božura cvjetnih s nevjerojatnim izgledom. Veličina je prilagodljiva vašim potrebama.
Okrugli vrh vinil tepih u ružičastoj boji. Tepih ima dizajn božura cvjetnih s nevjerojatnim izgledom. Veličina je prilagodljiva vašim potrebama.
kn 250

1-24 od 170 vinilni tepisi