Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinilne prostirke sa igrama na

tražite li način da okupirate djecu s nečim ispunijim od igraćih konzola? Dobro, imamo odgovor, vinilne prostirke sa igrama na! Sigurni smo da će ostaviti vašu djecu zabavu satima! Postoji uzorak s igrom koji će odgovarati svima i bilo kojoj sobi. Pregledajte ovu kolekciju i pronađite savršenu za vas!

kreativnost našeg dizajnerskog tima nikad nas ne prestaje zadiviti. Sada su vam donijeli nevjerojatne prostirke za vinilne igre od voljenih igara na ploči do zabavnih igara koje nikad prije niste vidjeli. Raznolikost u kolekciji je nevjerojatna i ne sumnjamo da ćete se zaljubiti u barem jednog, ako ne i više!

dodajte malo dodatne zabave s našim podnim vinil igrama!

dekorativni dodir s vinilnim tepihom s printom za igre osvijetlit će svaku prostoriju te sobi dodati toplinu i dubinu. Možete imati koristi od svega toga kupnjom ovog nevjerojatnog proizvoda, kao i obrazovnim i zabavnim elementima koje sa sobom donosi pružajući svom djetetu dodatni kognitivni razvoj koji može dobiti ovim zabavnim aktivnostima.

naše prostirke od pvc vinilnih igara vrlo je lako očistiti, jednostavno ih obrišite vodom, nema potrebe da se brinete zbog prolijevanja, mrlja ili ogrebotina preostalih nakon igranja i učinite to vašim podom! Hoovering će također biti prošlost, ostavljajući vam više vremena za igru sa svojom djecom. Povrh svega toga, prilagođeni su djeci i kućnim ljubimcima, kao i da su hipoalergični, što ih čini savršenim za svakoga malog. Također se nećete morati brinuti zbog problema poput suza ili bora jer su naši visokokvalitetni proizvodi izuzetno izdržljivi, nijedno igranje ih neće zaustaviti!

mi ovdje u tenisticima nismo se samo zaustavili na nevjerojatnoj, ogromnoj kolekciji tepiha od vinilnih igara , o ne, želimo vam pružiti još personaliziranije iskustvo. I pružiti vam personaliziranije iskustvo koje imamo! U ovoj kolekciji naći ćete nekoliko prostirki koje su prilagodljive prostirke za vinilne igre što znači da ih možete personalizirati s djetetovim imenom što igranje čini još čarobnijim već u!

sigurni smo da ćete voljeti ove tepihe i vaša djeca, pa zašto čekati? Dodajte ga u svoju košaru i svojim radosnim očima pogledajte radost koju će unijeti u vaš dom.

1-24 od 28 vinilni tepisi