Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Teksture vinilnih prostirki

pregledajte našu fantastičnu kolekciju prostirki od vinilne teksture za ukrašavanje vašeg doma! Izgledaju jednako dobro kao i pravi posao. Naši proizvodi pružaju jednostavan i lagan način ažuriranja vašeg doma! Pravi tepisi i prostirke u mnogim slučajevima mogu biti skupi za kupnju, tako da je ovo fantastičan način uštede novca, a istovremeno fantastičan pod!

zahvaljujući našem nevjerojatnom timu marljivih dizajnera, ova inovativna kolekcija prostirki od vinilne teksture dobila je sve što vam treba od drva, do cementarenog izgleda, pa sve do kamena. Ne možete se impresionirati.

uživajte u širokom rasponu tekstura uz ovu nevjerojatnu kolekciju

nevjerojatna tekstura koju ćete moći dodati svom domu nije jedina prednost koju ovi vinilni teksturirani podovi mogu ponuditi. Također vam se pružaju nevjerojatne kvalitete koje ovi podovi nude kao što su posvjetljivanje, zaštita i dodavanje toliko karaktera vašoj sobi. Naše teksturne vinilne prostirke također se mogu prilagoditi veličini, tako da su personalizirane za vas kuću! Uklapajući se točno tamo gdje želite, kao da je uvijek suđeno da bude tamo.

naši tepisi od vinilne teksture dugotrajni su i super jednostavni za čišćenje, tako da prosipanje i mrlje nisu izazov! Jednostavno obrišite vlažnom krpom i vaš usisavač će postati prošlost, omogućavajući vam da se usredotočite na važnije stvari.

bez obzira jeste li stručnjak ili ne, naše je proizvode lako primijeniti za svakoga, s uključenim uputama samo u slučaju da su vam potrebne! A zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima koje koristimo, nećete morati brinuti o kidanju, problemima ili naborima!

ovdje kod tenkista, uvijek smo u potrazi za poboljšanjem svega što radimo, a zaustavljamo se na pružanju velikog broja visokokvalitetnih podova od vinilne teksture nema u našoj prirodi. želimo ponuditi više! Kao rezultat toga, ova kolekcija uključuje prilagodljive proizvode. Da biste stvorili svoj prilagođeni teksturni tepih od vinila koji možete prilagoditi vlastitim izborom teksta. Sve to dodaje jedinstvenost koju će vaš dom dobiti kupnjom jednog od naših prostirki.

pregledajte našu kolekciju i pronaći ćete široku paletu tepiha od pvc teksture za ukrašavanje vašeg doma i konačno ćete dobiti izgled kakav želite. Fantastična kvaliteta, niske cijene, vrhunski dizajni za oči

Vinil prostirka od mramorne teksture sa temom kave savršena za svakog ljubitelja kave! Prijavite se na našu web stranicu već danas za 10% popusta na prvu narudžbu.
Vinil prostirka od mramorne teksture sa temom kave savršena za svakog ljubitelja kave! Prijavite se na našu web stranicu već danas za 10% popusta na prvu narudžbu.
kn 250
Fantastični uzorci crnih i bijelih pločica od vinil tepiha, koji se mogu jeftino montirati u naljepnice za vašu dnevnu sobu.
Fantastični uzorci crnih i bijelih pločica od vinil tepiha, koji se mogu jeftino montirati u naljepnice za vašu dnevnu sobu.
kn 290

1-24 od 183 vinilni tepisi