Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Format

Boja

Plasman

Podloge za teksture

Kako se teško isticati ovih dana! Svi uvijek imaju iste stvari? želite biti jedinstveni i drugačiji? Imamo nekoliko sjajnih ideja za vas! Dođite i pogledajte našu nevjerojatnu kolekciju teksturiranih podmetača! Garantiramo da će vam se svidjeti ovi nevjerojatni obrasci i osjećati ćete se kao idealan domaćin kad vas prijatelji, obitelj ili bilo tko drugi posjete kako biste podijelili obrok u vašem domu! Naša kolekcija neprestano raste, tako da znamo da ćete u našem katalogu pronaći svoju idealnu teksturiranu podlogu za stol! Pregledajte našu opsežnu kolekciju podmetača s teksturom i otkrijte podmetač koji vam danas upada u oči!

jedite s osjećajem uz teksturiranu prostirku za večeru

od drvenih uzoraka preko cvjetnih dizajna do vintage uzoraka, u našoj teksturiranoj kolekciji stolnih stolnjaka imamo toliko dizajna! čak imamo i podmetač prekriven ribom! Kako je to cool! Vaši će se prijatelji i obitelj pitati kako ste uspjeli smisliti takav jedinstveni dekor i tako ga dobro uskladiti! čim im kažete za svoj podmetač s uzorkom bit će tako ljubomorni! I oni će poželjeti jedan! Uskoro ćete postati trendseter!

ono što najviše iznenađuje i raduje naše kupce je izvanredna kvaliteta naših prostirki za stol s uzorkom! Stvoreni su od najboljeg vinila koji je tvrtka mogla kupiti! Kako je to strašno! Vinilni materijal znači da su otporni na prljavštinu i vodootporni što ih čini vrlo jednostavnim za čišćenje! Samo ih obrišete nakon upotrebe. čišćenje nakon večere bit će tako jednostavno, posebno s mlađom djecom! To znači da možete koristiti svoj uzorkom stol placemats za svaku večeru! Vaši će gosti biti uzbuđeni što će doći i vidjeti ih dok jedu!

imate malo pitanje o jednoj od naših prostirki za stolove s uzorkom? Pošaljite nam odmah! Naš izvanredan tim za korisničke usluge uvijek je spreman pomoći u pronalaženju rješenja za sve vaše upite! Odgovorit će na svaku poruku koju pošaljete super brzo! Samo pošalji poruku odmah i ne boj se! čak biste mogli biti početak novog sjajnog dizajna na našoj web stranici!

zato nemojte oklijevati. Kupite teksturirani podmetač već danas! Po tako nevjerojatnoj niskoj cijeni za tako zadivljujući proizvod jednostavno nema razloga da ga ne dodate u svoju košaru! Izgledaju nevjerovatno i zaista će impresionirati sve goste koji dođu u vaš dom! Naručite podmetač s uzorkom već danas!
Pravokutni rasporedi oblika s dizajnom skica plave ribe izgledat će nevjerojatno na vašem stolu. Uživajte u svakom mealiju uz skup tih trendy plakata
Pravokutni rasporedi oblika s dizajnom skica plave ribe izgledat će nevjerojatno na vašem stolu. Uživajte u svakom mealiju uz skup tih trendy plakata
kn 80

1-24 od 45 podmetači za stol