Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Vinilne prostirke s frazama

što ako bi podovi mogli govoriti? što bi rekli? Dobro saznajte s našim vinilnim prostirkama s frazama. Ovi zabavni i lepršavi dizajni ostavit će trajan dojam na vaš dom. Znamo da ćete pronaći uzorak koji je savršen za vas! Naša nevjerojatna kolekcija neprestano se dodaje i raste. S obzirom na to da je ova kolekcija tako velika, postoji fraza vinilni otirač za sve, od dječjih prostirki do kuhinjskih prostirki za vašu kuhinju, znamo da ćete pronaći pravu za vas!

naš kreativni dizajnerski tim osmislio je mnoštvo motivacijskih i lukavih izraza za vinilne podove koji će vas nasmijati tijekom cijelog dana! Bez obzira želite li biti motivirani za dan ili izraziti svoju ljubav prema kavi, u ovoj kolekciji imate toliko mogućnosti izbora. Pogledajte i pronađite savršen dodatak za svoj dom.

tepih od vinilne fraze za sve i svaku sobu

promijenite svoj kućni dekor dodavanjem nešto tepih za vinil frazu! Ovo ne samo da će vam pružiti dubinu i toplinu doma, već će dodati i onaj osobni dodir koji daje onaj istinski domaći osjećaj, ostavljajući vas da razmislite o tome kako ste prošli bez njih. Lik tih izraza neusporediv je zbog svoje jedinstvene prirode, borit ćete se da ih ispravite bilo gdje drugdje.

najbolji dio o pvc prostirkama za vinilne izraze jest taj što ih je tako jednostavno očistiti, samo jedno brisanje vlažnom krpom savršeno će obaviti posao! Ako ste i nakon savršenstva, ne tražite dalje, naš će vinil trajati u užurbanoj kući, otporan na suze, vodu i bore te će besprijekorno završiti bilo koju sobu. Osim toga, te prostirke za djecu i kućne ljubimce te hipoalergične, što znači da ih nećete imati problema dijeliti sa svojim najmilijima.

još bolje! Više proizvoda u ovoj kolekciji su prilagodljivi prostirke s vinilnom frazom, što znači da možete dodati još više personaliziranog spina omogućavajući dodavanje vlastitog teksta i brojeva, kao i unošenje prilagođenih mjerenja kako bi se vaš tepih savršeno uklapao, kao da ga je uvijek bio namijenjen tebi kući!

danas se ukrasite ovim nevjerojatnim vinilnim prostirkama i stvorite svoju sobu iz snova s malo motivacije gdje god idete u svoj dom. Dodajte u košaricu i saznajte što ste propustili.

Vinil prostirka od mramorne teksture sa temom kave savršena za svakog ljubitelja kave! Prijavite se na našu web stranicu već danas za 10% popusta na prvu narudžbu.
Vinil prostirka od mramorne teksture sa temom kave savršena za svakog ljubitelja kave! Prijavite se na našu web stranicu već danas za 10% popusta na prvu narudžbu.
kn 250
Vinil tepih sa začinima, savršen za vašu kuhinju. Lako se čisti i čuva ako je potrebno. Izrađena od visokokvalitetnog vinila.
Vinil tepih sa začinima, savršen za vašu kuhinju. Lako se čisti i čuva ako je potrebno. Izrađena od visokokvalitetnog vinila.
kn 170

1-24 od 164 vinilni tepisi