Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

životinjski print vinilne prostirke

zebra? Leopard? Tigar? Zmija? Imamo sve. Ako pokušavate pronaći vinilne prostirke za životinjski print stigli ste na pravo mjesto! S nevjerojatnom kolekcijom koja nudi više dizajna, nećete imati problema pronaći nešto što vam se sviđa! Zbog brzog porasta popularnosti ovih egzotičnih uzoraka vinilskih prostirki , nema boljeg vremena za kupnju jednog dok su još uvijek na lageru, dodajte još nešto dodatno vašem domu. Postoji tisak koji će odgovarati svima i bilo kojoj prostoriji zahvaljujući našem širokom asortimanu!

naš dizajnerski tim neumorno je radio na tome da vam ponudimo ovu nevjerojatnu raznolikost jedinstvenih vinilnih prostirki za životinjske print koje ne sumnjamo da će vam se svidjeti! Bez obzira jeste li nakon tankog tiska ili upečatljivijeg, u ovoj ćete kolekciji pronaći ono što tražite!

dekorativni dodir koji daje vinil tepih sa životinjskim printom zagrijat će svaku sobu i pružiti puno više domaćeg osjećaja, čineći vas pitama kako ste nekada živjeli bez ijednog. Osvjetljenje, zaštita i dodavanje dubine sobi neke su od glavnih osobina koje naše vinilne prostirke imaju životinjske uzorke. Možete imati koristi od svega toga kupnjom ovog nevjerojatnog proizvoda.

bit ćete vrlo sretni kad čujete da su naše vinilne prostirke s printom na pvc- u vrlo jednostavne, jednostavno ih obrišite vodom, a ne vise! čineći vaš ionako zauzet život toliko lakšim. Naš pod je savršen za svako zaposleno domaćinstvo. Oni su kućni ljubimci i djeca, tako da ove nevjerojatne proizvode možete bezbrižno dijeliti sa svima u životu!

kod tenstickers-a, uvijek želimo poduzeti sve što učinimo u tom koraku i poslali smo vas jednostavno da vam pružimo veliki izbor visokokvalitetnih vinilnih podova , želimo ponuditi više. Zbog toga se u ovoj kolekciji može prilagoditi više predmeta. Da biste stvorili prilagođeni vinilni prostirki za ispis životinja koje možete prilagoditi vlastitim odabirom teksta i odabrati veličinu tepiha koja će najbolje odgovarati vašoj sobi. Sve to dodaje jedinstvenost koju će vaš dom dobiti kupnjom jednog od prostirki.

zajamčena su naša visokokvalitetna vinilna prostirka s uzorkom životinja koja će pružiti besprijekoran finiš bilo kojoj prostoriji u vašem domu! Jedva čekamo da isprobate sami i vidimo koja je razlika.

Kupite ovaj pravokutni vinilni tepih na našoj web stranici i primite ga kod kuće, bez da se morate seliti! Lako se nanosi i lako se prati!
Kupite ovaj pravokutni vinilni tepih na našoj web stranici i primite ga kod kuće, bez da se morate seliti! Lako se nanosi i lako se prati!
Personalizirano
kn 210

1-24 od 199 vinilni tepisi