Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Moderne vinilne prostirke

želite li izgovoriti moderan izgled po pristupačnijoj cijeni? Zašto ne isprobati neku od naših modernih vinilnih prostirki. Ovi će dizajni dodati onaj moderni dodir koji ste tražili u bilo kojoj sobi u vašem domu, od vaše kupaonice do dnevnog boravka do bilo koje spavaće sobe, ovi će tepisi izgledati nevjerojatno bilo gdje. Jamčimo da ćete se zaljubiti u naš prekrasan dizajn!

ovom kolekcijom modernih vinilnih prostirki naš nevjerojatan dizajnerski tim želio je donijeti ljepotu modernizma i pokazati koliko će se on dobro uklopiti u bilo koji dom. Od uljepšavanja uzoraka do moderne umjetnosti, imate veliku kolekciju za izbor, odlučiti o samo jednom bit će teško.

modernizirajte s našim modernim vinilnim podovima

vjerujemo da vam se u dom donosi ogromna količina dodavanja moderne vinilne prostirke poput ove, te da nitko ne bi mogao biti bez nje. Ovi proizvodi ne samo da dodaju toplinu u bilo koju prostoriju, već i posvjetljuju, dodaju dubinu i štite od prolijevanja, mrlja i ogrebotina za sveobuhvatniji domaći osjećaj!

bit ćete vrlo sretni kad čujete da su naše moderne pvc prostirke od vina vrlo jednostavne za čišćenje, jednostavno ih obrišite vodom i krpom, a ne vise! Naš pod je savršen za svako zaposleno kućanstvo jer eliminira monotone sitnice i pruža vam više kvalitetnog vremena za provod kod kuće. Te prostirke su također kućne ljubimce i djecu, kao i hipoalergene! što znači da svoje čudesne prostirke možete podijeliti sa bilo kime i sa svima. Zajamčeno je da naši proizvodi pružaju besprijekoran finiš u bilo kojoj prostoriji u vašem domu!

u teniskerima uvijek želimo poduzeti sve što radimo u tom koraku i ne zaustavljamo vas na raznim vrstama visokokvalitetnih modernih vinilnih podova , želimo ponuditi više! Zbog toga smo u ovu zbirku uključili više predmeta koje možete personalizirati. Da biste stvorili svoj moderni prilagođeni vinilni prostir , možete ih prilagoditi vlastitim odabirom teksta i odabrati veličinu tepiha koja će najbolje odgovarati vašoj sobi. Sve to dodaje jedinstvenost koju će vaš dom dobiti kupnjom jednog od naših prostirki.

pa što čekaš? Dodajte moderni vinilni tepih u svoju košaru sada i uvjerite se u čuda koja može učiniti!

1-24 od 420 vinilni tepisi

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata