Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Ukrasne tapete

Fantastičan izbor dizajniranih pozadina , apsolutno idealnih za uređenje doma na sjajan način! Nijedna kuća nije dom bez odgovarajuće odabranih pozadina , zbog čega smo mi na tenkistima toliko ponosni na izbor ukrasnih pozadina koje smo sastavili kako bismo vašem domu postali nešto čime se uistinu možete ponositi!

pozadine za vas

raspon dizajna koje možemo ponuditi je zaista impresivan. Od dizajna tematiziranih na materijalima, poput kamena i drveta, do dječjih dizajna s otmjenim i opuštajućim uzorcima, uistinu imamo tapete za sobe za sve! Ovi dizajni pozadina su pogodni za svaku sobu - pa bilo da želite ukrasiti svoju kuhinju, spavaću sobu, dnevni boravak ili tvrtku, onda imamo pozadinu za vas!

i ne mislite da su naši proizvodi prikladni samo za prekrivanje dijela zida - naša tapeta može učiniti da cijela soba izgleda fantastično! Bilo da želite ići od poda do stropa ili od zida do zida; ne brinite, jer imamo ono što tražite! Sobi stvarno treba život i najlakši; i najsigurniji način da se život toj sobi doda život je dodavanjem boja i dizajna; obje stvari koje sjajno radimo ovdje na tenkistima!

našu dizajnersku pozadinu izuzetno je jednostavno nanijeti i smatramo da je dostupna svima. Možete kupiti ljepilo i druge dodatke kako biste nanijeli naljepnice lakše nego ikad, a ujedno nam možete kontaktirati i u svim problemima - uvijek smo tu da vam pomognemo! Također ćemo vam dati detaljne upute kako nanijeti pozadinu kako bi vam život bio što lakši!

tako da, imajući sve to u vidu, jedino pitanje koje preostaje je: zašto još čitate? Pogledajte našu nevjerojatnu kolekciju ukrasnih pozadina i pronađite odgovarajući završni sastojak za vaš dom, upravo sada!

1-24 od 1330 tapete

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata