Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Oblik

Mozaik vinilne prostirke

da li već neko vrijeme želite uzorke mozaika, ali ne mogu opravdati cijenu? Naši mozaici su definitivno put. Dobit ćete nevjerojatan proizvod uz još bolju cijenu. Učinite sve svoje prijatelje ljubomornima na ove nevjerojatne mozaične vinilne prostirke. Naši zapanjujući dizajni privući će svačiju pažnju i dodati vam onaj zadnji dodir koji vam je omogućio da dodate svoj osobni okret u svim sobama u vašem domu. Bilo da se radi o kuhinji, dnevnoj sobi ili vašoj kupaonici, postoji nešto za bilo koji prostor u vašem domu.

naš nevjerojatan dizajnerski tim osmislio je nevjerojatnu kolekciju mozaičnih vinilnih prostirki u mnoštvu više različitih uzoraka, boja i veličina, što znači da je vaš savršeni onaj koji čeka da ga kupite. Dodavanjem našeg prilagođenog alata za mjerenje, moći ćete stvoriti vinilne podove savršenog mozaika s uzorkom, što sve vaše goste čini izuzetno ljubomornim. Stvarno će se tako dobro uklopiti da će izgledati kao da je napravljen za vas i samo za vas!

maksimalno iskoristiti mozaike

ovdje kod tenstera ne možemo dovoljno preporučiti ugradnju bilo koje naše prostirke, uključujući mozaične vinilne prostirke , zbog nevjerojatnih prednosti koje donose vašem domu što stvara za toplije i domaće okruženje. Fenomenalne kvalitete koje nude ovi podovi neophodni su u svakom domu, uljepšavaju i dodaju toliko više karaktera i dubine svakoj prostoriji. Jednom kada ga dobijete više se neće osvrnuti!

bit ćete više nego sretni kad čujete da su naše mozaične pvc vinilne prostirke vrlo jednostavno za nanošenje i bez ikakvih problema. Dolaze s korisnim uputama, tako da je svatko može učiniti. Naš pod je načinjen tako da traje u užurbanom domaćinstvu, jer su isto tako kućni ljubimci i djeca, kao i hipoalergeni! Da biste očistili ove mozaične vinilne tepihe sve što vam treba je malo vode i krpe, zaista je tako jednostavno! Više nema potrebe posegnuti za vakuumom. Vjerovali ili ne, otporni su na suze i treptanje dok štite od mogućih prolijevanja, mrlja ili ogrebotina.

naša mozaična vinilna podnica učinit će vaš dom nevjerovatnim! Nastavi, što čekaš? Začinite svoje sobe prekrasnim bojama i uzorcima koji se nude u ovoj kolekciji.

1-24 od 128 vinilni tepisi