Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta

Personalizirani tepisi od vinila

Je li vam dosadno da sve sobe izgledaju jednako? Vidite li slične dizajne u svim trgovinama? Došli ste na pravo mjesto! Naš nevjerojatni tim pomoći će vam da napravite personalizirani vinil tepih samo za vas, baš onako kako vi želite! Mislite li na cvijeće? Ili možda tigrovi? Ili možda luda mješavina vaših omiljenih slika s odmora? Ne brinite, mi ćemo ga stvoriti za vas! Naš prilagođeni vinil prostirka omogućit će vam upotrebu mašte koliko god želite i lako će ukrasiti pod vašeg doma! Ne samo da izgleda dobro, već je i praktično i ugodno.

pružit ćemo vam beskrajne mogućnosti za stvaranje vlastite personalizirane vinil prostirke!

personalizirani vinil tepisi mogu biti izazov za dizajn ako to niste prije radili. Imamo dovoljno sreće da imamo nevjerojatan tim koji zajedno radi kako bi vam olakšao postupak i ostvario vaše snove. Nije važno imate li cijeli projekt u glavi ili znate samo nekoliko detalja ili ako trebate prijedloge o veličinama, mi smo ovdje da vam pomognemo. prilagodljivi vinil tepih može biti baš ono što želite! Razmišljate li o kružnom obliku? Ili kvadrat? Ili možda oblik jabuke? Učinit ćemo sve moguće. prilagođeni vinil tepisi znače beskrajne mogućnosti za pretvaranje vaših ideja u akcije i uređenje doma, onako kako ste oduvijek željeli!

možemo vas uvjeriti da su naši prilagođeni vinilni podovi jednako dobri kao i ostali proizvodi. Ponosno i samouvjereno, možemo reći da koristimo najkvalitetnije materijale dostupne na tržištu i najbolju tehnologiju i strojeve koji postoje. personalizirani vinilni pod je lijep, udoban i praktičan. Imamo sve! Zaštitit će vaš izvorni pod od oštećenja, a također će pružiti vašim nogama ugodnu potporu. personalizirane vinil prostirke izrađene su od antialergijskih i protukliznih materijala, što ih čini savršenima za upotrebu bilo gdje u kući!

u slučaju da se vaš personalizirani vinil prostirka zaprlja, samo mokrom maramicom očistite prljavštinu i budite sretni s njom jako dugo! Kontaktirajte nas ako imate pitanja, rado ćemo vam pomoći! Nudimo kućnu dostavu sa svim našim narudžbama, zato ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas kako bismo stvorili svoj vlastiti vinil prostirku!
Postavke 0 x 0 cm
izvornik
Sepija
B/N
Izvornik
Pravokutnik
Kvadrat
Krug

Minimalne mjere za ovaj proizvod su 2 cm x 2 cm

Širina/vodoravno (%mjere%.)
x
Visina/okomito (cm.) - proporcionalno
Dodati

Trebate pomoć?

Ako imalo oklijevate u izvršenju narudžbe ili vaš dizajn treba određene preinake, kontaktirajte nas. Savjetovat ćemo vas ili ćemo vam poslati osobnu ponudu u vezi s bilo kakvim preinaka koje ćete možda zahtijevati.

Kontaktirajte nas na

info.hr@tenstickers.com

Važne napomene

1) Pošaljite nam original u najvećoj mogućoj rezoluciji, po mogućnosti datoteku vektorske slike (EPS, AI, PDF, SVG ...)

2) Ako vidimo da vaš dizajn nije u visokoj razlučivosti, kontaktirat ćemo vas kako bismo vam ponudili druga rješenja.

3) Ako vaš dizajn zahtijeva dodatni posao zbog složenosti, trošak bi mogao biti veći.

4) Ako ne možete učitati svoju sliku (velika datoteka, nepodržani format...), pošaljite nam je putem e-pošte na info.hr@tenstickers.com.

5) Konvertirajte Word dokumente (.doc) u pdf format

6) Završna obrada prostirke uvijek je mat.

7) Važno je imati na umu da bi siluete prostirki uvijek trebale biti što čvršće, po mogućnosti geometrijski oblici poput kvadrata, elipsa itd.

8) Mjerenja će se izračunati proporcionalno cjelokupnom dizajnu koji prenesete, stoga budite oprezni ako vaša slika ima bijele margine. Preporučujemo da se riješite tih margina. Kada proizvedemo vašu vinilnu podlogu, zasnovat ćemo svoje dizajne na željenoj širini i učiniti visinu proporcionalnom.

9) Napokon, ako odlučite da više ne želite nastaviti s narudžbom i nismo započeli proizvodnju, vratit ćemo vam novac brzo. Kontaktirajte nas!