Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Zidni freske na karti svijeta

volite li putovati? želite li unijeti dio te ljubavi u svoju dnevnu sobu ili spavaću sobu? Za vas imamo savršene zidne freske! Istražite svijet s našim nevjerojatnim zidnim freskama s kartama svijeta! Pregledajte našu zapanjujuću kolekciju danas!

od vintage karata do modernih kreacija u našoj kolekciji imamo ponešto za svaku osobu. S tako širokim rasponom stilova, dizajna i boja koje možete izabrati, sigurni smo da ćete se zaljubiti u barem jedan mural sa svjetskim kartama.

putujte svijetom od kuće s našim zidnim tapetama za mapu svijeta!

karte se koriste stotinama godina kako bi ljude vodile kući ili kako bi pomogle znatiželjnim mladim umovima da istraže svijet. Zašto bismo ih sada prestali koristiti? Ovdje u tenstickersu znamo i cijenimo jedinstvenu ljepotu svijeta i u potpunosti razumijemo zašto biste je željeli izložiti na svom zidu. To je razlog zašto u našu kolekciju cijelo vrijeme dodajemo nove murale za dizajn svjetskih karata. Pa idi i pogledaj sada!

materijal koji se koristi za izradu naših zidnih mapa na svijetu izuzetno je izdržljiv i otporan na probleme poput suza, bora i mjehurića. Naše zidne freske također neće sjati ili odbiti zalutalu svjetlost. Jedino što će se odraziti je visoka kvaliteta naših zidnih freski. Cijelo će vrijeme izgledati nevjerojatno!

sve naše zidne freske za dizajn mapa svijeta dolaze u različitim veličinama, tako da znamo da ćete pronaći upravo ono što vam treba! Ne vidite ovdje svoju veličinu zida? Ne stres! Kontaktirajte naš fantastični tim za pomoć kupcima već danas! Oni su ovdje kako bi vam pomogli riješiti sve probleme i vaše iskustvo kupovine učinilo što manje stresnim. Nećete vjerovati da prije toga niste razmišljali o tome. Pošalji im poruku odmah!

aplikacija vas je dovela u kiseli krastavac? Brinete li se da ćete morati izaći za skupog dekoratera? Nećeš! Svi naši zidni tapeti za dizajn svjetske mape dolaze sa setom vrlo jednostavnih uputa koje trebate slijediti. Kopiju istih možete vidjeti na našoj web stranici. Na našoj web stranici možete kupiti i drugi korisni pribor poput rezača, ljepila za tapete i valjka. Sa svime na jednom prikladnom mjestu, što biste više mogli poželjeti!

pa, što čekate, kupite jedan od naših zidnih zidnih zidnih slika na zemljovidu sada!

1-15 od 15 foto tapete