Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Tapeta za vrtić

imaš li bebu na putu? Ili jednostavno želite obnoviti dječji vrtić? To možete učiniti s našom zapanjujućom kolekcijom pozadina za vrtić. Posebno izrađena kolekcija s dizajnom prilagođenim djeci koji će vaše dijete jednostavno obožavati. Razumijemo da ćete željeti nadahnuti kreativnost i sreću tijekom ove ključne razvojne faze života vašeg djeteta, naše živopisne pozadine za dječje vrtiće upravo su ono što trebate za to!

u ovoj kolekciji tapeta za vrtić možete odabrati toliko izgleda, od životinja do zvijezda do vozila, zahvaljujući kreativnosti našeg dizajnerskog tima. Zasigurno ćete pronaći savršeni dizajn za sobu svojeg mališana. Krenite s pregledavanjem odmah, ne dopustite da vas prođu ove nevjerojatne pozadine. Nešto vas u ovoj kolekciji koja se neprestano širi čeka.

dječja tapeta za spavaću sobu koja će se svidjeti vašoj djeci!

ako biste dodali jednu od naših lijepih najboljih pozadina za vrtić , uvelike ćete uložiti u dječju sobu s jedinstvenim i karakterno potpunim stilom kakav nema nitko drugi. Ova vas tapeta ne ograničava u ukrašavanju dječjih zidova kako god želite, jer nisu trajne i ne oštećuju vaše zidove, pa ih s odrastanjem možete mijenjati onoliko puta koliko vam je potrebno. Ove pozadine za dječju sobu ne samo da čine savršen završni dodir njihove sobe, već omogućuju i nevjerojatne dodatne pogodnosti poput povećane dubine, stila i topline, koje su izuzetno vrijedne za sobu vašeg mališana!

postupak prijave za ovu pozadinu za djevojčicu ne može biti lakši! Sve nesavršenosti koje više ne želite vidjeti mogu se sakriti. Mjehurići, nabora ili tragovi neće se pojaviti, niti će zasjati ili se odraziti, što će biti savršen dodatak vašem domu. Trajnost ovih dječjih tapeta za dječje vrtiće nije s ovog svijeta i traje vam dugi niz godina. Pozadina bi trebala biti najmanja briga za bebe o kojima morate brinuti.

u tvrtki tenstickers svjesni smo da je vrlo malo naših kupaca profesionalno kada je riječ o nanošenju tapeta, to je razlog zašto uvrštavamo savjete i upute u svaku parcelu, kao i na našu web stranicu. Ako sumnjate u primjenu vaše rodno neutralne pozadine ili bilo čega drugog, samo nam pošaljite e-mail i mi ćemo vam pomoći!

pa pogledajte ovu nevjerojatnu kolekciju i pronađite svoju savršenu pozadinu za vrtić već danas!

1-24 od 106 tapete