Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Tapete s uzorkom, teksturirani dizajni

fantastična kolekcija teksturiranih tapeta , idealna za dodavanje daha klase bilo kojem dijelu vašeg doma! Ova kolekcija tapeta s uzorkom izgledala bi apsolutno nevjerojatno i uistinu bi vašu kuću pretvorila u dom. U ovoj izvrsnoj kolekciji pronaći ćete niz raznolikih dizajna koji prikazuju mnoštvo tekstura i uzoraka!

bez obzira tražite li mramorne, betonske ili drvene zidove, to možete postići pomoću naših prekrasnih kolekcija tapeta s sjajnim uzorcima i teksturama! Postoji proizvod koji udovoljava svačijem pojedinačnom ukusu i stilu, tako da nitko nije izostavljen. Ne odgađajte potragu za savršenim zidom, pregledajte i budite kreativni.

teksture i uzorke posebno za vaše zidove!

primjenom teksturirane zidne paste za gotovo ćete trenutno transformirati svoj dom na bolje. Sve zidove svog doma možete ukrasiti točno onako kako želite bez ikakve brige na svijetu, znajući da neće nastati šteta i da ništa nije trajno. Sada kada ste preuzeli kontrolu, možete ukrasiti svoj dom kako biste slijedili sve trenutne ili prošle trendove kad god želite. Ove zidne vješalice s uzorkom od kojih zastaje dah daju vašem domu dodatne pogodnosti poput povećane dubine, stila i topline. Pružajući vam novi izgled i sjajno domaću senzaciju.

naše teksturirane zidne obloge izuzetno je jednostavno nanijeti i osiguravaju da na vašem zidu nema ogoljenog ili dosadnog dijela! Uzorci su jedinstveni, originalni i najkvalitetniji - što znači da nikakav sjaj ili odsjaj neće stvarati probleme, te da se zbog trajne i dugotrajne prirode ne nakupljaju, ne pupaju i ne ljušte se jer prikrivaju sve nedostatke na svojim zidovima.

ako nikada prije niste primijenili pozadinu, ne morate se brinuti. Upute su uključene u svaki od naših paketa, a također i na našoj web stranici, tako da točno znate što trebate učiniti. Primjena pozadine s temom t exture i uzorka lijepa je i jednostavna, dostupni su i savjeti za prijavu, tijekom i nakon prijave! A ako još uvijek niste sigurni, naš tim za pomoć kupcima rado će vam pomoći!

uređenje doma apsolutno je neophodno kako biste ga učinili domom - bez jedinstvenih tapeta dom je samo kuća! Zato biste stvarno trebali početi pregledavati našu nevjerojatnu kolekciju tapeta s uzorkom i teksturom već sada!

što mislite o tim nevjerojatnim teksturiranim tapetama? Također ih volimo. One mogu učiniti da svaka soba izgleda elegantno i elegantno.
što mislite o tim nevjerojatnim teksturiranim tapetama? Također ih volimo. One mogu učiniti da svaka soba izgleda elegantno i elegantno.
kn 140

1-24 od 243 tapete