Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Zidne tapete

zašto ne dodati cigle u svoju sobu? Ni za ove cigle nećete morati kucati žbukom. S našim ciglanim tapetama ne može biti jednostavnije i isplativije. Imamo puno različitih boja, pa ako niste ljubitelj crvene cigle, bez brige imamo sivu, crnu, smeđu bilo koju boju! Pogledajte sada ovu kolekciju tapeta s efektom opeke i započnite graditi!

od realnih starih školskih zidova od opeke do modernih šik zidova, u našoj kolekciji definitivno postoje tapete za zidove koje odgovaraju svima i svakoj sobi zahvaljujući inkluzivnosti našeg divnog tima dizajnera. Zašto ne biste danas iznijeli svoju kreativnu stranu i ukrasili zidove, nećete požaliti!

pronađite svog unutarnjeg graditelja s tapetama od umjetne opeke!

povratak na izvorne obične zidove neće biti moguć nakon nanošenja jedne od naših teksturiranih pozadina od opeke zbog sjajnih dodataka vašem domu, što im čini prekrasno ulaganje. Sloboda igre bit će svi vaši različiti stilovi bit će svi vaši, dopuštajući da vaša kreativnost podivlja, sve bez da morate počiniti bilo što trajno ili brinuti se o šteti. Održavati vas kući u toku sa svim trenutnim trendovima nikada nije bilo lakše! Nema sumnje da će ove izložene pozadine od opeke učiniti vaše sobe nevjerojatnima, no prednosti se tu ne zaustavljaju, već donose veću dubinu, stil i toplinu, čineći vaš dom toliko jedinstvenim i posebnijim za vas!

naša tapeta s uzorkom opeke ima čudesno jednostavan i lagan postupak nanošenja, omogućujući brzo skrivanje svih nedostataka na vašim zidovima. Poput cigle, i naša se tapeta neće lako oštetiti niti će imati problema poput mjehurića, pukotina ili bora! Oni također uopće ne sjaje i ne odražavaju se, tako da neće previše upadati u vaš dom, a opet će imati dovoljno utjecaja da izgledaju nevjerojatno! Trajnost ovih pozadina cigle je neusporediva i lako mogu izdržati test vremena, pružajući vam fleksibilnost za promjenu pozadine kad god želite!

našu zidnu pozadinu , kao i sve naše tapete, vrlo je jednostavno nanijeti i isporučuje se s jasnim uputama za primjenu, kao i uputama koje možete pronaći na našoj web stranici, tako da zbog toga ne morate biti zabrinuti.

pa zašto sada ne biste pregledali našu pozadinu u stilu cigle i postigli izgled kakav ste oduvijek željeli.

Tražite li nešto što će nadopuniti vaš rustikalni dekor? Onda je ova opeka od opeke savršena za vas! Lako se nanosi.
Tražite li nešto što će nadopuniti vaš rustikalni dekor? Onda je ova opeka od opeke savršena za vas! Lako se nanosi.
kn 140
Luksuzne tapete s dizajnom cigle boje akva koji će dati miran i osvijetljen osjećaj sobi u koju ga želite instalirati.
Luksuzne tapete s dizajnom cigle boje akva koji će dati miran i osvijetljen osjećaj sobi u koju ga želite instalirati.
kn 140

1-24 od 27 tapete