Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Kvadratne pozadine

kvadrati su često zanemareni, prilično su jednostavnog oblika, ali mislimo da vas možemo uvjeriti da kvadrati zaslužuju da ih volimo s našim kvadratnim tapetama. Razmišljali smo izvan okvira i stvorili smo mnoge zabavne i uzbudljive pozadine kvadratnih uzoraka za vaše zidove kod kuće. Dodajte jedinstvenu pozadinu svom domu i uživajte u atmosferi koju ste stvorili!

u ovoj ćete kolekciji pronaći sve, od zabavnih pozadina slagalice do ginghama do uzoraka mozaika, nema šanse da nećete pronaći nešto što volite i želite podijeliti sa svojim domom! Pogledajte ove nevjerojatne uzorke tapeta kvadratnog oblika i odaberite sljedeću pozadinu danas, nećete biti razočarani!

budi tu ili budi četvrtast!

nikada se nećete osvrnuti nakon nanošenja jednog od ovih četvrtastih zidnih paste za prozore jer su tako sjajna investicija za vaš dom. Pružaju vam slobodu da sve zidove u svom domu učinite na bilo koji način koji želite, bez zalaganja stalne prirode ili drugih ukrasnih stilova. Zahvaljujući ovoj pozadini možete iskoristiti prednost održavanja doma u toku sa svim trenutnim stilovima koje vidite. Bit će nemoguće da vaši gosti ne budu ljubomorni! Ovi će kvadratni objesi očito učiniti da vaše sobe izgledaju još nevjerojatnije, ali tu se ne zaustavljaju, o ne... Oni također donose dodatne pogodnosti kao što su povećana dubina, stil i toplina, omogućujući vam da svoj dom učinite još jedinstvenijim za vas!

naše se pozadine četvrtaste tematike jednostavno i vrlo glatko nanose, čineći da sve vaše nesavršenosti na zidovima čarobno nestanu. Materijal je izuzetno izdržljiv i otporan na probleme poput suza, bora i mjehurića, ljuštenja ili ripanja neće predstavljati problem. Zahvaljujući ovoj trajnosti, naše kvadratne zidne ovjese trajat će nevjerojatno dugo, što znači da ako želite neprestano mijenjati pozadinu ili je zadržati dulje vrijeme, imate mogućnost ovih proizvoda. Naše ukrasne pozadine neće sjati ili odbijati zalutalu svjetlost, što ih čini pogodnima za sve zidove u vašem domu.

molimo vas da ne brinete o primjeni naših s quare zidnih obloga. Upute ćete naći na našoj web stranici, zajedno s preporukama u vezi s alatima, uputama za slike i savjetima za prijavu, tijekom i nakon prijave.

nanesite svoju četvrtastu pozadinu već danas! To će biti jedna od najboljih stvari koje ste ikad učinili za svoje zidove.

Dajte djetetovoj sobi malo više života s ovom čudesnom pozadinom duge četvrtaste uzorke. Besplatna isporuka u svijetu!
Dajte djetetovoj sobi malo više života s ovom čudesnom pozadinom duge četvrtaste uzorke. Besplatna isporuka u svijetu!
kn 140
Idealna tapeta za spavaću sobu za djecu. Sadrži različite crteže krunica i ukrasnih obilježja. Originalan je, postojan i jednostavan za primjenu.
Idealna tapeta za spavaću sobu za djecu. Sadrži različite crteže krunica i ukrasnih obilježja. Originalan je, postojan i jednostavan za primjenu.
kn 140

1-22 od 22 tapete