Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Druge teksture tapeta

fantastična kolekcija ostalih teksturiranih tapeta , idealna za dodavanje daška klase i individualnosti bilo kojem dijelu vašeg doma! Ova kolekcija tapeta transformirat će bilo koji prostor u vašem domu! U ovoj kolekciji pronaći ćete niz raznolikih dizajna koji prikazuju razne teksture!

od paprike i vintage koktela za vašu kuhinju do oblaka i apstraktnih uzoraka tinte za vašu spavaću sobu, ova kolekcija ostalih zidnih obloga s teksturom dom je nekim od naših briljantnih dizajna koji se nigdje drugdje ne uklapaju. Dizajnerski tim voli razmišljati izvan okvira, pa ako ste za nečim zaista jedinstvenim i neobičnim, definitivno ste došli na pravo mjesto! Pogledajte ovaj katalog pozadina za dizajn svih tekstura koji se neprestano širi i odaberite onaj za vas!

iz kutije ostale prozore za zalijepljivanje teksture!

masivna razlika kada dodate kući drugu objektivnu tematiku, automatski će biti primjetna zahvaljujući jedinstvenosti i karakteru kojim će ispuniti vaše sobe, nekim aspektima koji su nevjerojatni kad stvarate domaće okruženje. S ovom pozadinom možete izmijeniti izgled soba bez brige da li će biti trajni ili oštetiti vaše zidove! Bez obzira kakav je trenutni trend uređenja, možete prilagoditi svoju drugu pozadinu teksture kako bi se uklopila! Dodatne prednosti poput povećane dubine, stila i topline pruža ovaj proizvod, tako da ne samo da izgleda nevjerojatno, već se i nevjerojatno osjeća.

naše druge pozadine za dizajn tekstura izrađene su od materijala koji je vrlo izdržljiv i traje godinama. Oni su također vrlo otporni na probleme poput suza, bora i mjehurića te će trenutno prikriti sve nedostatke vašeg zida. Neće odraziti sjaj ili zalutalu svjetlost koja ulazi u vašu sobu; međutim, naši drugi teksturni zidni pokrivači odražavat će nešto drugo... Visoku kvalitetu naših pozadina!

ovu pozadinu s drugim teksturama jednostavno je primijeniti, s uputama na našoj web stranici i uz vašu pozadinu kad stigne. Također su dostupni savjeti o preporučenim alatima i savjeti za prijavu, tijekom i nakon prijave, kao i upute za slike. Ali ako imate bilo kakvih briga ili nedoumica, slobodno kontaktirajte naš prekrasan tim za korisničku podršku.

učini svoju kuću domom odmah! Prelistajte kolekciju ostalih teksturiranih zidnih ovjesa kako biste pronašli savršene nove tapete. Postoji dizajn i šablona samo za vas i vaš dom!

Dizajn ove teksturne pozadine primjer je apstraktnog umjetničkog djela koje može biti ukras u vašoj dnevnoj sobi, uredu ili blagovaonici.
Dizajn ove teksturne pozadine primjer je apstraktnog umjetničkog djela koje može biti ukras u vašoj dnevnoj sobi, uredu ili blagovaonici.
kn 140

1-24 od 42 tapete