Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Pisanje pozadina

da zidovi mogu govoriti, što bi rekli? Dobro saznajte sada s našim pozadinama s natpisima. Dizajnirali smo ovu lijepu i jedinstvenu kolekciju tapeta s uzorkom slovima , koja se neprestano dodaje. Na raspolaganju imamo široku paletu boja i stilova, pa smo sigurni da ćete se zaljubiti u barem jednog od njih, ako ne i više!

od vintage novina do modernih crno-bijelih slova, imamo sve u ovoj zapanjujućoj kolekciji tapeta s uzorcima slova! Naš nevjerojatni dizajnerski tim želi da svi mogu uživati u ovim prekrasnim dizajnom i stvorili su ih imajući na umu sve naše divne kupce. Ne dopustite da ove strašne pozadine prođu pored vas. Uzmi svoje danas!

ukrasite svoje zidove našom kolekcijom paste up!

ako ste poput nas, tada ćete znati da je dodavanje tapeta u vaš dom nevjerojatna investicija. Ne možemo smisliti bolji način za dodavanje dizajna, a da se ne brinemo o trajnim izmjenama vaših zidova, pružajući vam mogućnost da slijedite bilo koji trend koji želite u bilo kojem trenutku. Naša ovjesa s natpisima najbolji su primjer, dodajući blagodati poput topline, stila i dubine u svaku sobu. Nevjerojatan su završni dodir bilo koje sobe. Nakon što ga jednom dobijete, više nikada nećete moći živjeti bez njega!

ova zidna obloga s dizajnom slova može se glatko i jednostavno primijeniti na bilo koji zid, omogućujući vam da se oprostite od svih vidljivih nedostataka. Neće ostati nikakvih nabora, tragova, mjehurića ili mreškanja, a zasigurno neće sjati ili odbiti velike količine svjetlosti, čineći ih pogodnima za sve vaše sobe! Ovi proizvodi imaju vrlo visoku trajnost i trajat će godinama, tako da bez obzira želite li ih mijenjati svake godine ili zadržati iste nevjerojatne pozadine sa slovima dugi niz godina, mi smo savršeni za vas!

ako ste potpuni početnik u nanošenju tapeta, bez brige. Upute uključujemo u svaki paket, a također i na našu web stranicu, tako da točno znate što trebate učiniti. Pronaći ćete savjete o preporučenim alatima i savjete za prijavu, tijekom i nakon prijave, kao i upute za slike. Primjena pozadine sa slovima je vrlo jednostavna! A ako još uvijek niste sigurni, naš tim za pomoć kupcima rado će vam pomoći!

završite svoju mukotrpnu potragu za novim pozadinama tematskih slova ovdje kupnjom jednog od ovih zapanjujućih proizvoda. Nećeš požaliti!

1-18 od 18 tapete