Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Zvijezde pozadine

uljepšajte bilo koju sobu u vašem domu svjetlom tisuću sunca odabirom jedne od ovih nevjerojatnih pozadina zvijezda. Sada vi, da čak i vi, možete u trenu pretvoriti svoj dom u lijepo i opuštajuće okruženje, istodobno se pokazujući prijateljima koliko ste umjetni. Nismo mogli smisliti ništa bolje!

od prekrasnih modernih uzoraka do tapeta koje će uspavati vašu djecu, imamo nešto za sve potrebe koje se tiču zvijezda. Pogledajte ovu nevjerojatnu zvijezdastu kolekciju zidnih pokrivača koju je dizajnerski tim stvorio imajući na umu vas i odaberite savršenu pozadinu. Idealno za dodavanje daška jedinstvenosti i originalan način ukrašavanja zidova vašeg doma!

opustite se pod vedrim nebom sa zvjezdanim zidom!

dodavanje nevjerojatne zvjezdaste zidne obloge bit će tako dobra investicija za vas i vaš dom jer ste tada u mogućnosti oblikovati zidove kako god želite, a da ne brinete hoće li biti trajni, što znači da možete iskoristiti trenutne prednosti trend, kao i kretanje s vremenom. Svi koji uđu u vaš dom bit će tako zavidni! Ova ovješena tematska vješanja ne samo da čine vaš dom nevjerojatnim, već donose i nevjerojatne dodatne pogodnosti kao što su veća dubina, stil i toplina, osobine koje vrlo pogoduju domaćem okruženju!

naše se tapete sa zvjezdanim uzorkom tako jednostavno nanose i mogu prikriti mnoge nedostatke na vašim zidovima. Materijal je napravljen da bude vrlo izdržljiv i otporan na probleme poput suza, bora i mjehurića. što znači da ako želite mijenjati pozadinu svake godine ili svakih 10 godina, imate mogućnost to učiniti. Naše ukrasne starije pozadine neće odražavati zalutalu svjetlost, jedino što će se odraziti jest koliko su kvalitetne naše pozadine.

nema potrebe za brigom oko postupka prijave, jer na našem web mjestu postoje upute, a to je vrlo lako. Preporučili smo alate i sve potrebne savjete za svaku fazu primjene. Nanošenje vaše savršene pozadine sa zvijezdama ne može biti lakše!

vaša nova svemirska pozadina zasigurno će pomoći vašim mališanima, pa čak i vama da s lakoćom utonete u dubok i miran san. Vaša spavaća soba više nikada neće biti ista čim nanesete jednu od ovih noćnih tapeta za koje je zajamčeno da unose malo čarolije u vaš dom.


Pogledajte te moderne pozadine za dnevnu sobu! Zar nisu nevjerojatne? čini se da zvijezde plutaju u vašoj sobi, pretvarajući je na jedinstveno mjesto
Pogledajte te moderne pozadine za dnevnu sobu! Zar nisu nevjerojatne? čini se da zvijezde plutaju u vašoj sobi, pretvarajući je na jedinstveno mjesto
kn 140
Većina djece voli sve što je povezano s temom o svemiru, pa smo stvorili ovu spektakularnu tapetu za dječju sobu koja će voljeti!
Većina djece voli sve što je povezano s temom o svemiru, pa smo stvorili ovu spektakularnu tapetu za dječju sobu koja će voljeti!
kn 140

1-24 od 35 tapete