Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Ostale vintage pozadine

volite vintage izgled? Zašto ne biste pogledali našu kolekciju drugih vintage tapeta. Sigurni smo 100% da ćete se zaljubiti u ove dizajne. S vintage cvjetnim uzorcima, klasičnom umjetnošću tog vremena, starinskim temama u boji, pronaći ćete svoje savršene druge pozadine s temom vintage u ovoj kolekciji.

ove druge vintage zidne obloge savršene su za dodavanje daška 70-ih, 80-ih i 90-ih, kao i puno individualnosti bilo kojem vašem zidu! Ova kolekcija tapeta transformirat će bilo koji prostor u vašem domu! Dizajnerski tim je s ovom kolekcijom definitivno razmišljao izvan okvira, pa ako ste za nečim zaista jedinstvenim, na pravom ste mjestu! Pogledajte ovaj katalog pozadina sa starinskim dizajnom koji se neprestano širi i odaberite onaj za vas!

ništa drugo do najbolja druga berba starih zidnih paste!

jednom primijenjeni, ovi lijepi drugi vintage prekidi omogućit će vam da vidite kakva su zaista velika investicija u vaš dom. Za razliku od mnogih drugih tapeta, one vam daju slobodu da svoje zidove ukrasite na bilo koji način, bez ikakvih trajnih obveza ili oštećenja na zidovima, što vam omogućava da iskoristite trenutne stilove i trendove koje ranije možda niste imali mogao! Svi će vam pozavidjeti na činjenici da imate najmoderniji ukras za dom! Ova druga vješalica ne samo da vam pružaju zid nevjerojatnog izgleda kakav ste oduvijek željeli, već donose i dodatne pogodnosti poput povećane dubine, stila i topline, čineći prirodnije domaće okruženje!

naše druge pozadine u vintage stilu jednostavno je nanijeti, a sve upute koje su vam potrebne trebaju biti uključene u vašu narudžbu, kao i na našoj web stranici, gdje se mogu naći savjeti o preporučenim alatima i upute za prijavu, tijekom i nakon prijave te slike. Materijal je izuzetno izdržljiv i otporan na probleme poput suza, bora i mjehurića. Također ne treba brinuti zbog sjaja ili odbijanja lutajućeg svjetla, jer su ti proizvodi otporni, što ih čini prikladnima za svaki dom. Zbog njihove dugotrajne prirode možete promijeniti tapete svake godine ili svakih 10 godina. Nema ograničenja kod naših ostalih zidnih obloga u vintage stilu!

visoka kvaliteta i niske cijene, već danas se dočepajte sami! Ne propustite ove zapanjujuće druge vintage pozadine.
Pozadina prirode koja sadrži razne oblike gljiva, kamenja i trave koji izgledaju kao da su ručno nacrtani.
kn 140
Putnička marka za uljepšavanje vašeg doma oznakom dolaska na seosko putovanje. Lako se nanosi i proizvodi se vrhunskim materijalom.
Putnička marka za uljepšavanje vašeg doma oznakom dolaska na seosko putovanje. Lako se nanosi i proizvodi se vrhunskim materijalom.
kn 140
Lijep dizajn tapeta s uzorkom u obliku pruga za ukrašavanje doma. Dodajte novu auru u svoj prostor s ovom dizajniranom pozadinom najbolje kvalitete.
Lijep dizajn tapeta s uzorkom u obliku pruga za ukrašavanje doma. Dodajte novu auru u svoj prostor s ovom dizajniranom pozadinom najbolje kvalitete.
kn 140

1-24 od 68 tapete