Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Pozadina u betonskom stilu

nevjerojatan izbor betonskih tapeta kojima ćete ukrasiti svoj dom! Apsolutno fantastičan ukras za onaj goli dio vašeg doma koji će vam pružiti nešto estetski zapanjujuće u što ćete buljiti dok se opuštate u bilo kojoj sobi u vašem domu! Stvorite toliko karaktera u svom domu kupnjom jedne od ovih pozadina s betonskim efektom , nema šanse da se nećete zaljubiti.

od slova, preko trokuta do neobičnih ukrasa, postoji ogroman izbor nevjerojatnih dizajna tapeta za betonski izgled , zahvaljujući napornom radu našeg talentiranog dizajnerskog tima. Zbog postojanja tako velike kolekcije sigurni smo da ćete pronaći savršenu potpuno novu pozadinu za svoj dom, nema potrebe tražiti bilo gdje drugdje. Pregledajte i sami se uvjerite u naše prekrasne dizajne!

tapete od teksturiranog betona za dodavanje jedinstvenosti vašem domu!

kada nanesete nevjerojatne pozadine od betona u problemu , vrlo brzo primijetite neizmjerne blagodati koje donosi vašem domu. Uređivanje zidova kako god želite bez brige u potiljku zbog oštećenja ili trajnosti sjajan je aspekt, pružajući vam priliku da iskoristite trenutne stilove i trendove, pazeći da vi budete najbolji u dekoru svih svojih prijatelja i obitelji. Ova zidna tapeta od betonskog zida ne samo da će vam pružiti nevjerojatan novi izgled kakav ste priželjkivali, već će donijeti i dodatne prednosti poput povećane dubine, stila i topline, nismo mogli smisliti bolji dodatak.

naše cementne betonske tapete neke su od najkvalitetnijih u današnjem poslovanju, zato jednostavno morate uzeti u obzir njegove prednosti! Izuzetno je jednostavan za nanošenje, uopće ne sjaji i ne odražava se, a materijal od kojeg ih izrađujemo vrlo je izdržljiv i otporan na probleme poput suza, bora i mjehurića. Dajući vam slobodu da promijenite pozadinu kad god je želite ili zadržite dulje vrijeme, skrivajući pritom sve nedostatke za koje ne želite da ih vide vaši gosti.

nema potrebe za brigom oko postupka prijave jer su upute dostupne uz vaš proizvod i na našoj web stranici, a to je vrlo jednostavan postupak. Preporučili smo alate i sve potrebne savjete za svaku fazu primjene. Nanošenje vaših umjetnih betonskih tapeta zabavno je i jednostavno!

doista morate razmotriti pomicanje kroz našu kolekciju tapeta u betonskom stilu jer će u potpunosti promijeniti estetiku vašeg doma! što čekaš?

Kameni san teksture pozadine. Dajte vašoj sobi novo obličje, uz ovaj fantastični uzorak pravokutnika koji imitiraju beton u nijansama svijetlo sive boje.
Kameni san teksture pozadine. Dajte vašoj sobi novo obličje, uz ovaj fantastični uzorak pravokutnika koji imitiraju beton u nijansama svijetlo sive boje.
kn 140
Pogledajte te moderne pozadine za dnevnu sobu! Zar nisu nevjerojatne? čini se da zvijezde plutaju u vašoj sobi, pretvarajući je na jedinstveno mjesto
Pogledajte te moderne pozadine za dnevnu sobu! Zar nisu nevjerojatne? čini se da zvijezde plutaju u vašoj sobi, pretvarajući je na jedinstveno mjesto
kn 140

1-24 od 33 tapete