Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Moderna pozadina

izuzetno široka i vrhunska kolekcija modernih tapeta, savršena za uređenje bilo kojeg zida u vašem domu u jedinstvenom i originalnom stilu! Donesite novi val stila i ambijenta u svoj dom dizajnom tapeta s uzorkom. Nema šanse da ćete požaliti.

od prekrasnih uzoraka do zapanjujućih tekstura, naš izvrsni dizajnerski tim sve je to uključio u ovu modernu tematsku kolekciju tapeta. Uistinu je stvoren sa svima na umu, postoji nešto za vašu spavaću sobu i spavaću sobu vaše djece, pokazujući veliku raznolikost ovih dizajna. S neprestanim dodavanjem više dizajna, nema šanse da nećete moći pronaći savršenu modernu zidnu navlaku za vas! Ne propustite, pregledajte ovu kolekciju odmah!

moderna tapeta koja izgleda jednako lijepo kao i bilo koja klasika!

nećete se moći vratiti svojim običnim starim zidovima nakon što ste posjedovali jedan od naših modernih prozora za lijepljenje zidova, koliko dodaju vašem domu, što im čini tako veliku investiciju. Steći ćete slobodu da se igrate stilom svih svojih zidova, međutim i kad god želite, sve bez da morate išta posvetiti trajnom. Održavati vas kući u toku sa svim trenutnim trendovima nikada nije bilo lakše! Svi će biti ljubomorni! Nema sumnje da će ovi moderni objesi učiniti da vaše sobe izgledaju nevjerojatno, ali na tome se ne zaustavljaju, donose i dodatne pogodnosti poput povećane dubine, stila i topline, čineći vaš dom toliko osobnijim za vas!

naša tapeta s modernim uzorkom ima čudesno jednostavan i lagan postupak nanošenja, što vam omogućuje da brzo sakrijete sve nedostatke. Ne ostavljaju nabore ili tragove i neće se guliti ili mjehurići. Oni također uopće ne sjaje i ne odražavaju se, tako da neće previše upadati u vaš dom, a opet će imati dovoljan utjecaj da izgledaju izvrsno! Trajnost ovih pozadina modernog dizajna je neusporediva i izgledat će nevjerojatno godinama koje dolaze, pružajući vam fleksibilnost da mijenjate pozadinu kad god želite!

našu pozadinu modernog stila , kao i sve naše tapete, vrlo je jednostavno nanijeti i isporučuje se s jasnim uputama za nanošenje, zato nemojte brinuti u tom pogledu.

imajući sve ovo na umu i znanje da naše moderne tapete s uzorkom dolaze s izvrsnom raznolikošću, pogledajte i ažurirajte svoje zidove jednim od ovih nevjerojatnih dizajna danas!Dajte djetetovoj sobi malo više života s ovom čudesnom pozadinom duge četvrtaste uzorke. Besplatna isporuka u svijetu!
Dajte djetetovoj sobi malo više života s ovom čudesnom pozadinom duge četvrtaste uzorke. Besplatna isporuka u svijetu!
kn 140
Ukrasite svoju dnevnu sobu ovom modernom pozadinom dizajnom elegantnih crnih linija na smeđoj pozadini. Jeftina i brza transformacija!
Ukrasite svoju dnevnu sobu ovom modernom pozadinom dizajnom elegantnih crnih linija na smeđoj pozadini. Jeftina i brza transformacija!
kn 140
Divite se dizajnu minimalističkih i suptilnih tipisa na tapetama ove dječje spavaće sobe. Svi će se zaljubiti u ovaj dizajn!
Divite se dizajnu minimalističkih i suptilnih tipisa na tapetama ove dječje spavaće sobe. Svi će se zaljubiti u ovaj dizajn!
kn 140

1-24 od 93 tapete