Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Polka dot pozadina

pretvorite svoj dom u ljepotu s jednom od naših brojnih pozadina u točkicama danas. Naša neprestano rastuća kolekcija uskoro postaje jedna od najboljih na internetu zahvaljujući napornom radu našeg dizajnerskog tima. S pjegavim pozadinama u čitavom nizu različitih boja, zasigurno će biti nešto baš za vas.

ova kolekcija uključuje nevjerojatne moderne pozadine, kao i zabavnu dječju, poput naše pozadine s mjehurićima. Zahvaljujući ovoj ogromnoj kolekciji sigurni smo da u ovoj kolekciji postoji zidni pokrivač u točkicama za vas. I ako ne vjerujete da ćemo se sami zagledati, svidjet će im se! Ne bismo mogli smisliti bolji način da vaš dom preuredimo.

plešite polku s nama

ovi zapanjujući ljepljivi prozori na zidu nevjerojatan su dodatak vašem domu, a blagodati ćete osjećati godinama. Pružaju vam istinsku slobodu za uređenje svakog zida u vašem domu, kako god želite, bez ikakve brige zbog oštećenja ili dugotrajne obveze. Ova pozadina omogućuje vam da iskoristite stilove i trendove koji su trenutno popularni, što znači da nitko neće imati moderniji dom od vas. Kao i nevjerojatan novi izgled koji vam ove okačene točkice daju kući, donose još više koristi, na primjer povećanu dubinu, toplinu i mnoštvo karaktera, što biste više mogli poželjeti za uređenje svojih domova!

ova se tapeta s pjegavim uzorkom na glatki i vrlo jednostavan način lijepi na bilo koji zid, čineći sve nedostatke nevidljivim golim okom. Ne ostavljaju nabore ili tragove i ne ljušte se niti puhnu. Ako ste zabrinuti zbog sjaja ili refleksije, nema potrebe, ovi prekidači na točkice su otporni, što ih čini prikladnim za bilo koji dom. Trajnost ovih proizvoda nevjerojatna je i trajat će jako dugo, pa ako želite neprestano mijenjati pozadinu ili je zadržati vjekovima, imate taj izbor kod nas.

nema potrebe da se brinete o postupku prijave. Upute možete pronaći na našoj web stranici, zajedno s preporukama u vezi s alatima, uputama za slike i savjetima za prijavu, tijekom i nakon prijave. Već danas nanesite svoju pozadinu u točkice!

sada je na vama red da svoje zidove pretvorite u nevjerojatno umjetničko djelo s ovim nevjerojatnim katalogom pozadina u točkama! Kupite jedan danas i odmah osjetite razliku koju čine u vašem domu.


1-24 od 27 tapete