Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Lokacija zidna umjetnost

pogledajte našu kolekciju naljepnica za lokacije , koristite ih za transformiranje soba u vašem domu na originalan i kreativan način.
naš dizajn će dodati toliko karaktera vašim zidovima, da ćete se zapitati kako ste ikada živjeli prije nego što ste dobili naljepnicu. Ovi dizajni pružaju fantastičan način prelaska s dosadnih bijelih zidova s hladnim tonovima, sada ćete moći stvoriti topliju i ugodniju atmosferu!

ako ste strastveni prema putovanjima, velikim gradovima ili izvanrednim seoskim putovanjima, onda su ovi savršeni za vas! U ovom je izboru velik broj naljepnica s lokacijama , za njih koristimo i djecu i odrasle. Moći ćete pronaći dizajne poznatih znamenitosti iz cijelog svijeta, kao što su eiffelov toranj, prekrasne švicarske alpe, vintage ili moderne karte, popularne fraze mnogih različitih zemalja i mnoge druge dizajne koji će se savršeno uklopiti u vaše sobe.

ove vinilne lokacije naljepnice idealne su da vaš prostor učine mjestom za opuštanje i odvajanje od vanjskog svijeta, gdje, naravno, možete planirati sljedeće putovanje, ove bi naljepnice mogle čak nadahnuti vaš izbor. Idealne vinilne lokacije naljepnice za dnevni boravak, blagovaonicu, spavaću sobu ili bilo koju sobu koju želite transformirati.


lokaciju, lokaciju, lokaciju, pronađite svoj savršen dizajn upravo ovdje!


ovdje kod teniskera možete pronaći svoj savršen dizajn, no znamo da neće svatko pronaći nešto što im odgovara! Ako ne pronađete dizajn koji biste željeli, možemo stvoriti potpuno personaliziranu naljepnicu lokacije za vas i samo za vas. Samo nam ispusti e-poštu s onim što tražite! Nudimo i mogućnost izmjene jednog našeg kataloškog dizajna, tako da, na primjer, ne volite boju ili veličinu, ali volite naljepnicu, onda ne brinite! Zahvaljujući tome uskoro ćete imati svoje ruke, napravljeni po narudžbi naljepnice po mjeri.

završna obrada svih naših proizvoda je matirana, tako da neće uzrokovati refleksije sa unutarnjom ili vanjskom svjetlošću! Lako se primjenjuje, s uključenim uputama.

pa nastavite, zašto ne biste dodali poseban, jedinstven dodir svojoj sobi ili cijeloj kući! Stvorite ugodne, zabavne i uzbudljive prostore u kojima ćete htjeti provoditi sve svoje slobodno vrijeme sjedeći. naljepnice lokacija i mjesta učinit će vam se sjajno i stvorit će ekskluzivan i lijep izgled i atmosferu za vas!

1-24 od 841 naljepnice za zid

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata