Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Pariske zidne naljepnice

Kolekcija dizajna nadahnutih romantičnim gradom parisom. Prekrasne ilustracije i foto-zidne naljepnice iz glavnog grada francuske.

želite li stvoriti elegantnu i stilsku atmosferu u vašem domu? Ovaj izbor naljepnica pruža vam širok spektar dizajna za izbor s slikama ikonskih znamenitosti poput eiffelovog tornja i veličanstvenih pariskih ulica. Ili čak možete odabrati naljepnicu teksta koja će pokazati koliko volite paris.

dajte svojim zidovima malo 'joie de vivre' ovim prekrasnim naljepnicama koje se lako nanose i uklanjaju.

ukrasite svoju kuću naljepnicama paris

glavni spomenik parisa je eiffelov toranj , spomenik koji ćete naći u mnogim našim proizvodima, jer je glavna ikona ovog grada. Pojedinačni nacrti kule s cvjetnim stilom ili složeni dizajni, poput obrisa grada u kojem se pojavljuje eiffelov toranj, champs-Élysées, trijem luka, katedrala notre dame i mnogi drugi spomenici i amblematične građevine ovog velikog grada ,

uzorci su savršeni za postavljanje na uzglavlje u vašoj glavnoj spavaćoj sobi, na velikom zidu u vašoj blagovaonici ili bilo gdje drugdje. Zidne naljepnice prikladne su za sve površine sve dok su ravne, zidovi, namještaj, vozila, staklo, vrata...

širok izbor dizajna koji će ostaviti zaprepaštenog svakog tko posjeti vašu kuću i vidi vaš novi pariški ukras koji ste stvorili. Jeftin proizvod koji će imati sjajan utjecaj na zidove i koji će u potpunosti promijeniti atmosferu vašeg doma, stvoriti prostor po vašoj želji.

ne možete pronaći ukrasne naljepnice i pariske naljepnice koje tražite? Kod tenstickersa imamo tim dizajnera koji neprestano stvara nove dizajne u svim kolekcijama. Također možemo stvoriti bilo koji model koji želite, samo nas kontaktirajte i pošaljite nam svoju ideju, boju i veličinu koju želite i mi ćemo stvoriti jedinstveni proizvod samo za vas.

pariske naljepnice lako se postavljaju tako da unutar nanošenja ne ostanu mjehurići. Oni će vam omogućiti da obnovite svoj ukras kad vam zatreba, jer prilikom uklanjanja neće ostaviti nikakav trag na zidu. Mogu se lako obrisati vlažnom krpom, a završni sloj je mat kako bi se spriječilo blještanje unutarnjom i vanjskom svjetlošću.

stvorite novi ukras koji vaš dom zahtijeva našim paris naljepnicama i iznenadite sve one koji vas posjete.

1-24 od 29 naljepnice za zid